Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvor god er Partner med Niveau?

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau.dk

For singler med heje forventninger

Vores mening

Vores team her hos netdating-eksperter ville ikke betragte sig selv om eksperter, hvis de ikke regelmæssigt gennemgik de forskellige fora i Danmark, så vi ikke misser noget på de nyeste datingsider, hvilket også fører til mange spørgsmål om datingsiderne. Vi modtager også mange brugermails, der spørger om råd.

For nylig blev vi spurgt, om vi havde erfaring med Academic Singles. Det har vi selvfølgelig! Derfor deler vi vores ekspertviden med dig i denne anmeldelse.

Hvad betyder niveau…

Vi modtager ofte e-mails og læser beskeder om delen “Niveau” i Partner med Niveau. Folk føler sig vildledt af navnet. Vurderes brugerne ved anmeldelsen, eller kan alle blive medlem?

Begge dele er nemme at besvare: Ja! Nye profiler kontrolleres selvfølgelig, og selvfølgelig kan både bagere og kokke være med som alle andre. Partner med Niveau drejer sig mere om at føre folk med samme mål for deres forhold sammen, hvilket er helt uafhængigt af deres uddannelsesmæssige baggrund. Dette motiverer generelt flere akademikere til at registrere sig på hjemmesiden. Hvilket er skønt! På den måde er der en god blanding af folk med forskellig baggrund og erfaring!

Tidligere fik vi at vide, at de fleste brugere, der er på udkik efter partnere med en lignende baggrund, ikke i sidste ende finder sammen med en bankmand eller en læge. Singler er lidt ligeglade med den akademiske baggrund og er klar til en ny erfaring. For nylig modtog vi en e-mail fra en læge, der havde forelsket sig i en kontorassistent. Derfor: Elite betyder ikke “kun akademikere”!

Sådan fungerer hjemmesiden!

Hjemmesiden har en større psykologtest, som måske matcher dig med en passende partner. Og systemet har vist sig at virke. Mange mennesker mener, at testen bare er et forsøg på at få fat i andre folks penge. Hvorfor? Klar til at gå til anmeldelsen!

Du kan registrere dig gratis på Partner med Niveau og tage testen. Du får desuden match-forslag. Du kan tage dig tid til at se på dem og se, hvad du synes om dem. På dette tidspunkt skal du bestemme, om et premium-medlemskab er relevant eller ej. Mandlige og kvindelige brugere har de samme muligheder, der er ingen gratis ting for nogen! Selv kønsfordelingen er god! Det betyder, at der er en stor chance for, at alle finder en partner!

Hvorfor er Partner med Niveau mere dyr

Folk, der påstår, at Partner med Niveau er dyrere end de fleste andre datingsider, har ret. Siden er populær, og det er med god grund. Det er vores erfaring, at de dyre hjemmesider tilbyder mere service. De tilbyder meget mere support og beskyttelse. Beskyttelse i betydningen at de såkaldte romance scammere udelukkes, ved at de afskrækkes med det pænt store startbeløb, de skal betale med det samme, og den meget store chance for at blive bandlyst. Hvilket er årsagen til, at der normalt er brugere, der har råd til dyrere platforme og seriøst søger en partner.

Med hensyn til Partner med Niveau modtager du en komplet analyse, en kundesupport der står til rådighed døgnet rundt, hvis du har problemer. Hvilket er høj service, når man tager i betragtning, at den også gælder for den gratis bruger. Når vi tester sider til vores anmeldelse, har vi ofte ikke været i stand til at se på medlemsområde uden at tegne et premium-medlemskab.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!