Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Kan jeg bruge match.com gratis?

Match.com

Match.com

#LoveYourImperfections

Vores mening

MATCH.COM gratis Kan man bruge premium-funktioner?

På internettet støder man tit på gavekort til partnerportalen MATCH.COM. For det meste giver det adgang til at bruge MATCH.COM Premium gratis.

MATCH.COM gratis premium – er det en misforståelse?

Det er egentlig en perfekt service fra MATCH.COM’s side, for på den måde kan du som bruger prøve alle premium-funktioner i ro og mag i f.eks. 3 dage, inden du beslutter dig for det betalingspligtige premium-medlemskab. Match.com premium gratis – er der forprogrammeret en misforståelse på siden? Mange brugere bliver usikre: For hvis du klikker på knappen til kontaktforslag eller tilbud, havner du i betalingsområdet med en opfordring til at tegne et premium-medlemskab. Som tommelfingerregel kan du på din 3-dages ”MATCH.COM gratis premium-ekspedition“ opleve følgende: Et klik på en af de smukke grønne knapper bringer siden med medlemstegning til syne. Hvis MATCH.COM har overbevist dig allerede efter én dag med sine funktioner, kan du naturligvis tegne et månedsabonnement inden udløbet af den gratis periode med MATCH.COM. Hvis du hellere vil udforske siden eller mangler at prøve en funktion, som f.eks. chat, bør du bruge hele testfasen. Du kan se den aktuelle status for dit premium-medlemskab under punktet ”indstillinger”.

Funktioner: Kan bruges i forbindelse med MATCH.COM gratis / premium

Du kan læse mails, sende og besvare, chatte, se hvem der har sendt dig et smil, og du kan få optimal support fra serviceteamet. Disse er alle sammen funktioner, der er yderst vigtige, så du kan beslutte dig for, om du ønsker at bruge MATCH.COM gratis eller premium. Du skal altså ikke blive usikker, hvis du i din gratis prøveperiode med MATCH.COM premium havner på siden ”Tegn et premium-medlemskab”. Klik blot tilbage på din profil, og så kan du atter flirte. Og hvem ved: Måske finder du allerede i prøveperioden din nye kærlighed.

Læs mere om Match.com:

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!