Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvem har erfaringer med Match.com?

Match.com

Match.com

#LoveYourImperfections

Vores mening

Brugerne fortæller os hele tiden om deres erfaringer med match.com. Hver dag får vi oplysninger og beretninger fra vores brugere, der skriver til os, hvad de har oplevet med match.com. Her kan du læse nogle af eksemplerne:

Match.com-erfaringer 1:

Hej team hos Netdating-Eksperter!

Først så jeg på jeres test, og derefter meldte jeg mig til på match.com. Siden er virkelig god. Jeg klarede hurtigt tilmeldingen og gik straks i gang. Allerede efter nogle få timer modtog jeg de første forslag. Jeg fik med det samme en rigtig god kontakt til en af disse piger, og vi mødtes. Jeg tror, det var skæbnen. Hun havde tilmeldt sig den samme dag som mig, og vi fandt hinanden med det samme. Det bliver spændende at se, hvordan det hele udvikler sig. Jeg er i hvert fald mere forelsket, end jeg har været i lang, lang tid ;-)

(Match.com-erfaringer, her fra Lars, 38)

Match.com-erfaring 2:

Hej!

I vil jo gerne have feedback vedrørende de forskellige portaler. Jeg har meldt mig til på Match.com. Jeg venter stadig på den rigtige. Men med en smule tålmodighed viser han sig nok. Jeg får jo hele tiden nye forslag til mænd, der passer til mig. På et eller andet tidspunkt viser ”prinsen” sig nok. Mine erfaringer med Match.com har indtil nu været meget positive. I starten havde jeg et lille problem med min profil (jeg er ikke nogen it-nørd). Det var der heldigvis en venlig herre, der kunne hjælpe mig med i telefonen. Alt er meget professionelt lavet. Det kunne dog være billigere;-) Men hellere en seriøs side, der er en smule dyrere, end en side hvor man betaler mindre og ikke får noget. Kryds fingre for mig!

(Match.com-erfaringer, her fra Mariane, 42)

Har du også gjort dig erfaringer med Match.com? Så send dem til os på mail. Vi glæder os til at modtage flere Match-com-erfaringer …

Læs her vores analyse og test af Match.com

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!