Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Er priserne på Dating.dk virkelig så lave?

Dating.dk

Dating.dk

kærligheden starter her!

Vores mening

De, der kun vil læse noget om priserne, kan godt scrolle lidt længere ned. De andre, der vil vide lidt mere, er velkomne! Vi har set på, hvad du kan gøre gratis, og hvad du skal betale for.

Overblik over priser:

  1. Hvor høje er Dating.dk priserne i July 2022?
  2. Hvorfor skal du betale?
  3. Kan du bruge noget gratis?
  4. Sådan kan du betale
  5. Er Dating.dk noget for dig?

Hvor høje er Dating.dk priserne i July 2022

Som på næsten alle datingportaler opstår der også eventuelt omkostninger på Dating.dk. Her finder du ikke den klassiske abonnementsmodel, du bestemmer derimod, om du vil tegne et premium-medlemskab eller ej. Her drejer det sig i høj grad om, hvilken betalingsmodel du vælger:

Betal med betalingskort:

1 måned = 149 kr.

Betal med SMS:

15 dage = 100 kr.

Her har du den fordel, at du kan tegne et medlemskab for en kort periode. Du må ikke glemme at sige op i tide. Ellers fornys dit medlemskab hver måned.

Hvorfor skal du betale?

Det er i grunden ganske enkelt. Forestil dig, at du havde grundlagt Dating.dk i 1998 og opbygget portalen. Først skulle alt være i orden. Teknikken skulle fungere, og de få kundeforespørgsler kunne du selv klare.

Men i dag har portalen over 530.000 medlemmer. Det er et antal, som du ikke selv ville kunne administrere. Portalen er ganske vist enkelt opbygget, men der arrangeres alligevel events, og den har også sin egen YouTube-kanal. Samt en god server og kundeservice. Så derfor! Uden priser på Dating.dk ville det slet ikke være så godt.

Kan du bruge noget gratis?

Naturligvis! Men du kan dog ikke bruge portalen helt gratis. Efter tilmelding kan du opbygge din profil, se dig om efter andre medlemmer og events. Her kan du frit se på andre medlemmers profilbilleder, og du kan signalere over for dem, at du er interesseret. Du skal først betale, når du vil skrive til en person.

Sådan kan du betale

  • Kreditkort
  • SMS

Kan det svare sig?

Portalen er helt sikkert egnet til alle, der først vil forsøge sig lidt frem. Dating.dk har ingen høje priser, og du kan hurtigt sige op igen. Det er nok til lidt flirten og til at lære nye mennesker at kende. Men hvis du søger efter den store kærlighed, er det bedre at bruge de professionelle matchmaking-portaler.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!