Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
BeNaughty.com
Version: 06/2022

BeNaughty.com

Vores vurdering 3.5

Vores anmeldelse af BeNaughty.com 2022

BeNaughty i Danmark: Hvad går det ud på?

BeNaughty.com har over 100.000 medlemmer i Danmark og over 30.000 brugere hver uge, de fleste af dem bor i storbyer. Siden ser måske lidt ordinær ud, men man bliver overrasket over at se de mange funktioner, der kan hjælpe dig med at få kontakt til andre singler og komme i gang med at chatte. Udfyld din profil fuldstændigt, når du logger på, og sørg for at lægge et billede på (på den måde får du flere beskeder).

Ud over hjemmesiden fås BeNaughty både som app til iOS- og Android til singler, som ønsker at bruge BeNaughty undervejs. Hvis du ikke bruger nogle af disse, kan du bare skifte over til den mobile hjemmeside.

Hvilke singler bruger BeNaughty.com?

En af de bedste ting ved BeNaughty er, at ikke så mange tager dating alt for seriøst. Det betyder, at de fleste mænd og kvinder, som du møder, leder efter lidt sjov flirten og eventuel casual dating. Medlemmerne er generelt ret unge: Gennemsnitsalderen på BeNaughty.com er 25-34.

Kan jeg bruge BeNaughty gratis?

Du kan registrere dig og oprette en profil gratis, ligesom du kan uploade nogle få billeder (som helt sikkert anbefales). Du kan indlede en samtale ved at vinke til andre medlemmer. Mænd, der ønsker at kunne sende beskeder fortsat, skal betale et abonnement, mens kvindelige brugere kan bruge alle funktioner gratis – inklusive beskeder.

BeNaughty.com - Priser

  • 12 måneder = 34,00€/måned
  • 6 måneder = 43,00€/måned
  • 3 måneder = 51,00€/måned

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om BeNaughty.com

Testresultat:

BeNaughty.com blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!