Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hvor høje er PARSHIPs priser?

Parship.dk

Parship.dk

Hvis du tager kærlighed alvorligt

Vores mening

Klassisk, ærlig, seriøs. Således kan man kort karakterisere online-partneragenturet PARSHIP. På denne populære
online-singlebørs kan kan tilmelde sig og gå i gang med partnersøgningen uden at skulle betale PARSHIPs priser. Folk, der tilmelder sig her, er alvorligt interesseret i at afslutte deres single-tilværelse. Det er muligt, at PARSHIPs priser er højere end på andre singlebørser, men derfor er medlemmerne netop også sikre på deres partnersøgning og investerer gerne et par kroner mere i deres fremtidige  lykke.

Betaler man PARSHIP priser lige efter registrering?

Nej, slet ikke. Tilmelding og udfyldelse af spørgeskemaet hos PARSHIP er gratis. Derudover modtager du kontaktforslag og en kort online-rapport om din personlighedstest - også helt uden omkostninger og priser hos PARSHIP ! Det koster ikke noget at se andre medlemmers profiler, at sende kontaktsøgninger og modtage fra andre. Hvis det alligevel ikke har
interesse, kan du opsige det hele uden at skulle betale noget. Vi synes, der er mange funktioner, du må benytte dig af uden at skulle betale PARSHIPs priser!

Hvis dette bliver for kedeligt i længden, og du også gerne vil læse de kontaktsøgninger, du har fået, så skal du betale. Men så må du også reagere på alle kontaktsøgninger, udveksle fotos og meget mere. PARSHIPs priser afhænger af længden på dit medlemskab. Jo længere tid, jo billigere bliver det pr. måned. Du skal ca. regne med det, du også ville betale for en lækker middag på en restaurant. PARSHIP er kendetegnet ved høj standard hele vejen igennem.

Her er alle PARSHIPs priser i overblik:

  •  6 måneder = 379 kr./måned
  •  3 måneder = 399 kr./måned
  •  1 måned = 499 kr.

Beregnes der PARSHIP omkostninger for iPhone-App?

Nej, PARSHIP kan du få som iPhone-App ganske gratis. Så nu kan du tage på flirte-kursus med din iPhone!

For at se de nøjagtige PARSHIP priser og andre vigtige detaljer skal du se på vores testsider.

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!