Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Nextlove.dk
Version: 06/2022

Nextlove.dk

Dating for skilte & singleforældre

Vores vurdering 3

Vores anmeldelse af Nextlove.dk 2022

Siden 2013 har Nextlove forsøgt at finde den store kærlighed til en helt anden kategori af singler. I Skandinavien er platformen i færd med at udvikle sig til et populært mødested for singler, der søger efter en bestemt partner. Der er allerede omkring 25.000, danskere, der deltager i denne søgning.

På Nextlove drejer det sig ikke først og fremmest om at lede efter et erotisk eventyr, en fast partner eller en flirt, som det for det meste er tilfældet på andre portaler. På Nextlove finder du lidt af det hele, da tilbuddet retter sig mod mennesker, der allerede har et mislykket forhold bag sig. Hvad enten det er en kort romance, et langvarigt forhold eller en skilsmisse, hvor der også er børn involveret. Nextlove gør en indsats for at tilbyde noget, der passer til alle.

På Nextlove finder du kun få falske profiler, for alle profiler kontrolleres ikke kun redaktionelt, det, der sker på portalen, bliver også overvåget. Nextlove giver sine brugere tips til, hvordan man kan håndtere svindlere, falske profiler osv.

Nextlove.dk - Priser

  • 12 måneder = 99 kr./måned
  • 6 måneder = 119 kr./måned
  • 3 måneder = 149 kr./måned
  • 1 måned = 249 kr.
  • Premium Plus = 69kr.

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Nextlove.dk

Dating for skilte & singleforældre

Testresultat:

Nextlove.dk blev sidst testet i June 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!