Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Hjælp, hvor finder jeg Single.dk priser?

Single.dk

Vores mening

Single.dk priserne finder du selvfølgelig her, på Netdating-Eksperter.dk. Det ville da være helt til grin, hvis vi ikke kunne fortælle dig noget om omkostninger her på den måske mest kendte portal til partnersøgning i Danmark. Mere end 40.000 aktive singler søger hver dag lykken på Single.dk.

Inden du også begiver dig på jagt efter kærligheden, er her de vigtigste oplysninger om Single.dk priserne:

Helt uden Single.dk priser: Det er gratis!

Datingportalen Single.dk hører ganske vist til blandt de største i Danmark, med trods det er der også nogle ydelser, som du kan benytte helt gratis. Dette gælder blandt andet tilmelding og udfyldning af et spørgeskema, fotofunktion, søgefunktion, modtagelse af kontaktforslag og gennemsyn af de profiler, der hører til de modtagne kontaktforslag.

De, der ikke vil lade sig nøje med dette, skal se på de næste afsnit på denne side vedr. emnet Single.dk priser.

Single.dk priser – et overblik

I det følgende har vi først lavet et overblik over alle Single.dk priser til sammenligning. For online partnersøgning gælder generelt den følgende tommelfingerregel: Før du tilmelder dig, skal du være helt klar over, hvilke Single.dk priser, der gælder og for hvad. Vær opmærksom på oplysningerne om forlængelse af dit abonnement!

  • 199 kr./måned

Singke.dk priser – hvad skal jeg vælge at betale for?

Det første spørgsmål, som du skal stille dig selv er: Hvor meget er det værd for mig at finde mit livs kærlighed? De, der ønsker, at dette skal være gratis, må ikke klage over manglende kvalitet og over, at søgningen sandsynligvis ikke er særligt effektiv. Desuden skal det også undersøges, om Single.dk priserne retfærdiggør de udbudte ydelser for dit vedkommende. Hvilken retning vil du orientere dig i? Hvilke premium-ydelser er fornuftige? Og hvilke er ikke fornuftige?

Single.dk priser: Årsager til guldmedlemskab

Premium-medlemskab på Single.dk giver dig en lang række ekstra funktioner, som vil bringe dig et stort skridt nærmere en ”ny kærlighed”. En tommelfingerregel lyder nemlig: I det gratis område er der altid kvinder og mænd, som handler med hjertet, og ikke med tegnebogen. De, der er parate til at betale de ikke særligt lave Single.dk priser, mener det som regel alvorligt, når de ønsker sig et nyt partnerskab. Dermed er vi ved Single.dk priserne.

Læs her vores analyse og test af Single.dk

 

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!