Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022
Flirt.com
Version: 07/2022

Flirt.com

Vores vurdering 2.5

Vores anmeldelse af Flirt.com 2022

Hvis man er på udkik efter en flirt, lander man logisk nok på et eller andet tidspunkt på Flirt.com Det er en fin lille og enkelt opbygget side med knap 50.000 brugere i Danmark. Hvis du er på jagt efter nye bekendtskaber, har du her muligheden for at finde noget i dit område. Vi har set på siden for dig og kan fortælle, hvad du skal være opmærksom på.

Dette er vigtigt på Flirt.com

Alt på denne portal er samlet i komprimeret form. Her er ikke så mange gimmicks – man går lige til sagen. Her er der fokus på at søge efter og skrive med de andre medlemmer. Derfor er alt konstrueret meget enkelt. Dette starter allerede ved registreringen. Her skal du ikke udfylde lange tests, men kun e-mailadresse, brugernavn og kodeord.

Efter verificeringen havner du i det interne medlemsområde. Her kan du udfylde din profil. Dog i den korte version. Senere bør du helt sikkert tage dig tid til at udfylde den komplet. I det interne område havner du direkte i søgefunktionen. Den er forudindstillet ved hjælp af din alder og bopæl. Du kan naturligvis altid ændre den.

Lige efter login fik vi mange beskeder. Det kan godt være, at nogen synes godt om det, men som testpersoner blev vi mistroiske. Især da man som bruger ikke kan læse disse beskeder eller besvare dem. Dette er ikke inkluderet, hvis du er gratis medlem. Det er dog ikke så usædvanligt, at de fleste datingsider gør sådan. Vi så dog alligevel på brugerbetingelserne og fandt ud af, at Flirt.com også bygger på animation. Så vær opmærksom på, hvem du skriver til. Hvis du lige har tilmeldt dig, og du allerede modtager over ti beskeder fra kvinder, der absolut vil lære dig at kende, er disse med sikkerhed ikke ægte.

Hvad kan vi sige om priserne?

Som gratis medlem på Flirt.com kan du registrere dig gratis, oprette din profil, bruge søgefunktionen og galleriet ”synes om”. På den måde må du kigge på billeder, bestemme om en anden person er skøn eller ej og se profilerne igennem. Hvis du vil tage aktiv kontakt via private beskeder eller vil chatte, skal du tegne et premium-medlemskab.

Flirt.com - Priser

  • 12 måneder = 34,00€/måned
  • 6 måneder = 43,00€/måned
  • 3 måneder = 51,00€/måned

Sammenfatning af anmeldelser:

Korte facts om Flirt.com

Testresultat:

Flirt.com blev sidst testet i July 2022 til karakteren

Udtalelse af Margareta Lund GPlus

Expert Cedric Liermier
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!