Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

Attention, alle webmasters på datingsites!

Driver du et site som passer til vores emner? Måske til og med et datingsite? Godt, for så kan vi hjælpe hinanden!

En vigtig forudsætning for os er, at din udbudte tjeneste er "ren" og uden noget pornografisk, politisk eller voldeligt indhold.

Vi kan tilbyde følgende samarbejdsformer:
» Vurdering af datingsites
» Gensidige links

For spørgsmål af enhver slags, kontakt da:
» [email protected]
For et godt samarbejde!

Attention, alle webmasters på datingsites!

Vi kan knytte dit datingsite til os på følgende måde:

1. Datingsites med potentiale
Du driver et datingsite for Danmark, som passer ind i en af vores hovedkategorier (på nær "Specielle datingsites"), men er endnu ikke i samme liga som de helt store sites. I så fald kan vi måske optage dig på vores "Watchlist". Dette hjælper dig et godt stykke på vej med din markedsføring.

2. Specielle datingsites
Du driver et datingsite, der henvender sig til en speciel målgruppe (se under rubrikken Specielle datingsites). I så fald kan vi markedsføre dig med bannere. Selv om dit site ikke er så stort igen, kan det godt være af betydning for læserne af vores portal!

3. Sites med tilknytning til netdating
Til vores dating tips og nyheder om singleverdenen på nettet er vi konstant på jagt efter interessante tjenester (f.eks. skytsengel med på blind date, juridisk rådgivning osv.). Temaer med speciel tilknytning til Danmark er naturligvis vigtige.

Til gengæld beder vi dig placere et tydeligt link til os på dit site – samt ikke fjerne det igen efter tre dage! Det kontrollerer vi nemlig.

Her nedenfor finder du bannere og buttons, som vi forsyner dig med. Allerhelst ser vi, at du placerer et tekstlink længst nede på din startside. Det regnes for at have den højeste linkværdi hos Google & Co. Tekstlinket skal indeholde en term, der har med netdating at gøre, f.eks.:

» Vores site med KONTAKTANNONCER anbefales af det velkendte site DATING-EXPERTEN

» Test af agenturer for SEXKONTAKTER

» Vores KONTAKTFORMIDLING er på listen af sites hos DATING-EXPERTEN.dk

Du må gerne linke, så besøgende på dit site kommer direkte hen til den passende kategori hos os. Du kan i så fald bare ændre linket.

Held og lykkke!

Vurdering af datingsites

Driver du et professionelt, større datingsite i Danmark? Og interesserer du dig for en af vores eftertragtede "grundige vurderinger“ i en af vores datingsite-kategorier?

Dine fordele:
  • objektiv vurdering
  • øget trafik af høj kvalitet
  • sensationelle CRs
  • præsentation i vores nyhedsbrev

 

Hvad vi forventer af dig:

  • At du accepterer vores objektive og upartiske vurdering
  • En vis størrelse og betydning på netdatingmarkedet
  • Gratis test af jer

 

Kontakt vores [email protected]! Vi tilbyder interessante partnerskabsmodeller og, alt efter ønske, levererer vi også gerne mediedata og tracking-statistik.

Vi hjælper også gerne med at organisere ekstra tjenester tilknyttet dit datingsite. Vores fokus lige nu er temaet "singlerejser" – vi har direkte forbindelse til mange rejsearrangører!

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!