Logo
Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2022

”Kender I en god datingside?” Nogle ord om os

Det er July 2022, og vi kan se tilbage på mere end 10 spændende år. Vores oprindelige lidt flyvske ide har vokset sig så stor, at den nu er Europas største informationsportal om online dating …

 • Vores 15 europæiske websites er blevet besøgt mere end 50 mio. gange.
 • Vi har vist mere end 4 mio. singler vej til deres singleportaler.
 • Vi har besvaret mere end 25.000 e-mails fra singler – helt gratis
 • Vi er blevet omtalt i medierne mere end 1.000 gange.

Alt om os – hvorfor vi sammenligner datingsider

1. Hvorfor findes ”Netdating-Eksperter.dk” overhovedet?

Lad os være helt ærlige:

Hvilken dansker i den kønsmodne alder ønsker at være alene?

Statistikken siger dog noget andet, for i Danmark findes der omkring 1 mio. singler. For få år siden mødte man alle disse søgende mennesker til fester, på diskoteker, på barer, eller man læste de kontaktannoncer, som 100.000 modige personer årligt indrykkede i aviserne.

Nu findes der heldigvis en anden mulighed for at lære hinanden at kende: Internettet.

Det sker også i vores umiddelbare omgivelser: Bekendte, venner, familie … der er mange, der har prøvet en singleportal, men lige så mange er stødt på problemer, når de har søgt efter en partner på nettet. Som interneteksperter var vi altid kontaktpersoner, når det drejede sig om problemer i forbindelse med søgningen:

Mange stod hjælpeløse i internet-junglen og var fuldstændigt forvirrede over de mange muligheder – kontaktannoncer, blind dates, partnerformidling, mobile apps, videochat og hundredvis af udbydere …

Map Europe

 • Nogle havde allerede tilmeldt sig den ene eller den anden singleportal, men var blevet overrasket over tekniske mangler, falske profiler, sms-flirt-svindel eller videreformidling af private data til andre personer.
 • Særligt ofte hørte vi følgende klage: ”Først hed det sig, at medlemskabet var gratis. Jeg brugte så en halv time på at udfylde et spørgeskema og ville gerne i gang. Men det gik slet ikke, for hvis man vil sende en flirt-meddelelse, skal købe et dyrt premium-medlemskab.”
 • Der kom massevis af andre spørgsmål: ”Hvordan skriver jeg egentligt en god kontaktannonce? Er det vigtigt med et foto? Skal jeg være helt stringent mht. søgekriterierne. Og hvordan forholder man sig på en singleportal for at få held med sine kontakter?”

På et eller andet tidspunkt blev det hele for broget for os, og over en øl opstod ideen om at starte en hjemmeside, der giver kompetent assistance til personer, som søger en partner på nettet.

Vi startede i efteråret 2002 med en intensiv undersøgelse af den tyske dating-jungle. Vi stødte på et uoverskueligt udbud af ca. 1.800 datingsider. Professionelle, amatøragtige, seriøse, svindlere, medlemsrige, sjældent besøgte, teknisk perfekte, absolut mangelfulde osv. I februar 2005 var der allerede mere end 2.500 datingsider (siden da er vi holdt op med at tælle dem … ).

Vi begyndte at arrangere tests, arbejdede os gennem materialet og opdagede på denne måde en branche, der boomer helt kolossalt, uden at den virkeligt er blevet undersøgt til bunds af nogen.

I løbet af årene fandt vi stadigt mere begejstrede personer fra de mest forskellige europæiske lande, som hjalp os med at introducere vores hjælp i deres lande også. Også i Danmark var vi den første informationsportal af sin art, da vi startede her i 2008.

2. Vores mission

Vi fra Netdating-Eksperter.dk ser os selv som en uafhængig og objektiv iagttager af datingmarkedet, der tester udbydernes kvalitet, effektivitet og seriøsitet samt forholdet mellem pris og ydelse. Vi ønsker dog ikke blot at gøre det dagligt voksende datingmarked overskueligt for dig, men også at give dig nogle praktiske tips til, hvordan du maksimerer dit personlige held i forbindelse med online dating. Vi ønsker især at beskytte singler mod at miste tid og penge på svindel og bondefangeri på singlescenen.

Vores informationstilbud er delt op på tre områder:

a) Kategorisering og test af datingsiderne:

 • Hvilke muligheder for partnersøgning findes der overhovedet på internettet? Hvordan adskiller sider med kontaktannoncer, partnerformidlinger, sidespringsagenturer osv. sig fra hinanden? Hvilken type er bedst egnet til dig?
 • Hvilke udbydere kan du registrere dig hos med god samvittighed? Hvilke tilbud har de enkelte udbydere? Hvilke styrker og svagheder har de? Hvordan er forholdet mellem pris og ydelse?
 • Her kan din søgning starte

b) Tips til partnersøgning på internettet:

 • Hvordan bør jeg forholde mig på singleportaler for at have held med mig?
 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg opretter kontaktannoncer, søgeprofiler osv.?
 • Hvilke tricks er der hos de forskellige udbydere? Hvordan kan jeg optimere mine chancer?
 • Her kan du få datingtips

c) Online dating – baggrundsoplysninger:

 • Eksklusive interviews med grundlæggere og eksperter
 • Nyheder om singleportalerne
 • Undersøgelser om online datingmarkedet

3. Teamet

Officielt har vi kontorer i Köln, Schweiz og London. Men sommetider er der ikke nogen. For hos os er der af praktiske årsager ingen faste arbejdstider, for vi har en hjemmeside, der kører helt af sig selv. Og ikke en forretning, som man skal åbne på klokkeslæt hver morgen. Kerneteamet består af et dusin online dating-entusiaster. Meget vigtigere er dog de mange venlige mennesker, der hjælper os på forskellig vis og sørger for, at de vigtige oplysninger, som vores projekt lever af, kommer til os, bliver stillet pænt op og derpå atter bliver sendt ud i verden.

Hvis du ønsker at få sat navn og ansigt på nogle af personerne i vores team, kan du kigge dig om inde på presseområdet i de enkelte landeportaler.

4. Vi har brug for feedback fra dig!

Dermed kommer vi til den vigtigste del af vores team, nemlig vores læsere, der forsyner os med kritiske spørgsmål og mange, mange værdifulde facts. Efter vores mening er det den eneste måde, hvorpå vi sammen kan få en aktuel og meningsfyldt hjemmeside.

Mange tak for det!

For at kunne udføre vores mission har vi brug for dine erfaringer. Kun på denne måde kan vores rapporter understøttes og få vægt bag sig.

Derfor: Giv ris og ros alt, hvad du kan! Muligheder for at fortælle os noget finder du på vores kontaktside.

Vi ønsker dig god fornøjelse med vores hjemmeside og naturligvis også: Held og lykke med din partnersøgning!

Signature DK TeamP.S.: Anmeldelse af Netdating-Eksperter: Det siger andre om os …

Vi er lige begyndt at samle undersøgelser, feedback og kommentarer, som man kan læse om os på internettet:

Anmeldelser af Netdating-Eksperter: Det siger vores læsere om os:

“Efter vores mening er Netdating-Eksperter den portal til sammenligning af datingsider, der er mest professionelt opbygget. Både ”forbrugerne” og udbyderne får oplysningerne på en måde, der både er kompetent, hurtig og transparent. Vi takker teamet fra Netdating-Eksperter for den omfattende rådgivning.”

Netdating-Eksperter anmeldelse af Anna, 36

”Sidens layout kunne man måske en gang revidere, men man finder hurtigt alle relevante oplysninger, så man kan skabe sig et overblik.”

Netdating-Eksperter anmeldelse af Mathilde, 30

”Da jeg havde sendt min forespørgsel til kontaktadressen, varede det knapt nok 24 timer, før jeg fik et meget venligt og personligt svar. Svaret var desuden meget informativt, og det viste interesse for mit spørgsmål. Det var rigtigt godt, bedre end jeg havde forventet.”

Netdating-Eksperter anmeldelse af Martin, 28

”Måske bedømmer jeg for tidligt, men … det syntes meget interessant … og det er også positivt, men uden at man savner alvoren. Man har heller ikke følelsen af, at man her vil sælge os et eller andet. Så læs videre … så meget kan jeg sige lige nu. Hilsner fra en, der håber at kunne finde en eller anden derude i www …”

Netdating-Eksperter anmeldelse af Oliver, 42

Og du, hvilke erfaringer har du gjort dig med Netdating-Eksperter.dk? Vi vil meget gerne have, at du fortæller os om det. Skriv en anmeldelse til os via Netdating-Eksperter, og send den på denne e-mailadresse: [email protected]

Top

Vælg op til tre udbydere, og sammenlign dit valg!

Du får en oversigt over alle fordele og ulemper.

Sammenlign!
Sammenlign datingsiderne!