Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

En af vores anbefalinger i kategorien
"Dating for gifte":

Victoriamilan.dk

Victoriamilan.dk

Gør livet levende - ha'en affære !

Link: www.victoriamilan.dk

Vores vurdering: 4

Vores anmeldelse af Victoriamilan.dk 2018:

Victoria Milan Danmark

VictoriaMilan DK er en datingportal på nettet, som bruges til dating for gifte. Men også singler, som leder efter en ukompliceret affære, er naturligvis velkomne. VictoriaMilan har indtil nu opnået 3,2 mio. brugere i 19 lande, og i Danmark er der lige nu tilmeldt ca. 230.000 medlemmer."VictoriaMilan blev grundlagt i 2010 og ligger i Danmark såvel som i hele Skandinavien en klar nummer 1 med sine mere end 1.000.000 medlemmer,når det drejer sig om „sidespring på nettet."VictoriaMilan Danmark service

Når du har tilmeldt dig, kan du frit se dig om i VictoriaMilans medlemsdatabase. Der er naturligvis billeder af de fleste medlemmer, men i hemmelige fotoalbummer, som kun frigives i tilfælde af gensidig interesse.

Det er værd at fremhæve sidespringsbloggen på Victoria Milan Danmark. Her kan du få nyttige tips til dine sidespring, men også høre om, hvordan magt og utroskab hænger sammen, eller hvorfor utroskab ligger i vores gener og næsten er en naturlig del af vores normale adfærd.

 

Vores erfaringer med VictoriaMilan

Vores erfaringer med Victoria Milan var helt igennem positive!

Helt ærligt: Vi har aldrig før testet en datingside for gifte, der var så avanceret, for eksempel på området "foto":

Du får først adskillige tips til „Hvordan uploader jeg et anonymt og alligevel sigende billede?"

  • Du kan gøre dit billede uklart på nogle områder eller beskære det.
  • Du kan også bestemme, hvem der må se billederne af dig.

Hele betalingsprocessen på Victoria Milan, datingportalen for gifte, er konstrueret så omhyggeligt, at der slet ikke dukker noget mistænkeligt op på dine kontoudtog. Du kan også trykke på panikknappen, hvis din ægtefælle (eller chef) sniger sig ind i rummet: Et klik, og så er du atter på en side, der ikke vækker mistanke …

Du skal ganske vist udfylde mange felter, når du registrerer dig hos VictoriaMilan.dk (ansigtsbehåring, piercing, tatovering, uddannelse, drivkraft, om du har en hemmelig elskovsrede …) Det er dog praktisk, så du er sikret en præcis formidling af passende kontaktforslag, men de fleste vil i henhold til vores erfaring kun se på billeder og dermed færdig ;.)

Sammenfattende kan man sige, at vores VictoriaMilan-erfaringer var rigtigt gode. Takket være massiv reklame og presseomtale kommer der hver dag nye medlemmer på VictoriaMilan.

Findes der fakes på VictoriaMilan?

Hvis man søger lidt på nettet, finder man af og til udtalelser om fake profiler på VictoriaMilan. I vores test har vi dog ikke kunnet finde nogle fakes eller passive medlemmer på VictoriaMilan. Dette er en sjældenhed på online sidespringsagenturer, da særligt portaler til casual dating ofte bruges som reklameplatforme til kommercielt orienterede tjenester.

VictoriaMilan Danmark priser:

Tilmelding, oprettelse af profil og søgning efter sidespring er gratis.

Hvis du vil tage kontakt, skal du opgradere dit medlemskab:

  • 12 måneder = 199 kr./måned
  • 6 måneder = 219 kr./måned
  • 3 måneder = 299 kr./måned
  • 1 måned = 399 kr.
Lignende dating sites:

C-Dating.dk
4

Richmeetbeautiful.com
4

Back to the root:


Alle dating sider fra A-Z
Top