Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

logo-senior-dating

De bedste senior dating sites i Danmark

Dating for seniorer, også kendt som dating 50+, bliver mere og mere populært. Senior Dating sites er for dem, der er oppe i årene, men som stadig føler sig unge indeni! Senior dating er en oplagt og uforpligtende mulighed for dig til at møde masser af andre senior singler og få venner, kontakter og måske en ny kærlighed ... .

Vi har kigget nærmere på de dating sites, som henvender sig specifikt til ældre singler, og har valgt de følgende som de mest seriøse og troværdige sites for dating 50+ eller dating 40+.

NB: lad dig ikke snyde af billedet! Her finder du modne singler på din egen alder (hvis du derimod ønsker at flirte med yngre kvinder, bliver det i en ny sektion).

Senior dating tips:

Større søgeradius!

Eftersom senior dating sites ikke har så mange medlemmer som almindelige dating sites, bør du ikke begrænse din søgen udelukkende til dit eget område.

Designet er ikke det vigtigste på Senior date

Nogle operatører af senior dating sites er ofte selv brugere og ikke professionelle programmører. Men lad ikke sitets udseende skræmme dig væk. Det, der tæller, er indholdet , og det fejler som regel intet.

Senior dating:

De bedste senior datingsider for Danmark

50plusmatch.dk

Dating for aktive mennesker over 50

Link: www.50plusmatch.dk

Vores vurdering: 5

50plusmatch.dk er et seriøst senior dating site med kontaktannoncer for aktive og modne singler fra 50 år og op, der søger en ny partner eller blot en bekendt. Sitet, der er optisk tiltalende og har en god opbygning, er enkelt at betjene og kan p.t. fremvise over 25.000 aktuelle single-profiler. Som en af de få danske datingsites har 50plusmatch.dk en stor overvægt af kvinder (59% mod 41% mænd).

Et basismedlemskab af 50plusmatch.dk er gratis. Det er dog ikke muligt at sende en besked, du selv har forfattet, til andre brugere. Du kan kun tage kontakt ved at sende en standardtekst, der findes på sitet.

For aktiv kommunikation (beskeder, chatroom, profilstatistikker) skal du købe et premium-medlemskab hos 50plusmatch.dk.

50plusmatch.dk Priser:

 • 179 kr. for 1 måned
 • 357 kr. for 3 måneder
 • 474 kr. for 6 måneder
 • 708 kr. for 12 måneder
Kort test 50plusmatch.dk

Singles50

Den eksklusive datingside til singler i den bedste alder

Link: www.singles50.dk

Vores vurdering: 4

Singles50 ønsker at give alle brugere på 50plus en mulighed for at skabe nye bekendtskaber. Her drejer det sig ikke i så høj grad om nye venskaber, snarere om seriøs partnersøgning. Det vil sige, at der ikke er nogen kontaktannoncer, der kan ses af andre medlemmer, i stedet for er der en personlighedstest. På basis af resultaterne fra denne får du passende kontaktforslag.

Dette koncept er blevet modtaget godt i Danmark, så der er allerede 150.000 brugere.

Priser:
 • 12 måneder = 349 kr./måned
 • 6 måneder = 499 kr./måned
 • 3 måneder = 599 kr./måned

Kort test Singles50

40plus.dk

40plus - Dating for de voksne!

Link: www.40plus.dk

Vores vurdering: 3,5

40plus.dk er et seriøst og professionelt lavet site for 40+ generationen med over 40.000 aktive profiler. Gennem diverse kommunikationskanaler, såsom interne e-mails, diskussionsfora, chat eller deltagelse i spændende arrangementer giver 40plus.dk sine brugere mange muligheder for at lære hinanden at kende.

40plus.dk har et moderne, æstetisk design, god navigation og er meget let at betjene.

Det er nemt at registrere sig på 40plus.dk, og det kan gøres på få trin. Matchning (tilpasning af profilen) begrænser sig til enkle basiskriterier, såsom køn, alder, præsentation, geografi og aktivitet. Hovedvægten på 40plus.dk ligger på en beskrivelse i et frit tekstfelt, som skal udfyldes personligt af medlemmerne.

Som gratis medlem på 40plus.dk har du ingen adgang til kommunikationsfunktionerne.

Priser på 40plus.dk:

 • 1 måned = kr. 119
Kort test 40plus.dk

Senior.dk

Dating & mødested for dig over 50

Link: www.senior.dk

Vores vurdering: 3

Som navnet antyder, retter portalen Senior.dk sig mod singler fra 50 og op, der søger nye venner eller kærester. 500 danskere har allerede besluttet sig for at prøve deres held på Senior.dk.

Platformen ønsker dog at tilbyde sine brugere mere end blot et forum til at lære hinanden at kende. Derfor er der på Senior.dk også integreret et forum, hvor der ikke blot kan diskuteres kærlighed, men også hverdagsemner og politiske emner. Her kan premium-medlemmer indtaste arrangementer, og andre medlemmer kan beslutte sig for, om de vil være med eller ej. Du kan f.eks. aftale at spise morgenmad med andre eller gå til koncerter, og det bedste er, at du kan se, hvilke andre singler der deltager i et arrangement.

Formidlingsprincip og partnersøgning på Senior.dk

Funktionerne og designet på Senior.dk er holdt helt enkelt. Tilmeldingen går hurtigt og varer under fem minutter. Du bør dog efterfølgende tage dig tid til at pynte på din profil. Men det behøver du heller ikke bekymre dig om, også dette er nemt på Senior.dk. Du skal kun vælge 14 fakta om dig selv (f.eks. hårfarve, størrelse, vægt), skrive en tekst om dig selv og dine interesser og uploade et profilbillede. Derefter kan du gratis se dig om på portalen. Så snart du kontakter et medlem eller ønsker at arrangere en event, skal du dog oprette et premium-medlemskab.

Senior.dk Priser:

 • 6 måneder = 69 kr./måned
 • 3 måneder = 83 kr./måned
 • 1 måned = 125 kr.
Kort test Senior.dk

be2 senior

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Link: www.be2.dk

Vores vurdering: 3

be2.com blev grundlagt i Tyskland i marts 2004 og udvidede i 2008 til Danmark, hvor det har udviklet sig til et af de største online dating bureauer. I dag har be2.com ca. 28 millioner medlemmer i 37 forskellige lande. Tjenesten er ikke specifikt rettet mod seniorer, men blandt 260.000 registrerede danske singler er mere end 100.000 i aldersgruppen 40+. be2.dk arbejder med en videnskabelig, analytisk model, der bruger psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier til at vurdere kompatibiliteten mellem to personligheder. Afhængig af dine testresultater foreslår be2 dig forskellige kandidater, som passer godt til dig. Du kan også nemt fastlægge alderen på dine potentielle partnere.

Gratis-Service på senior dating side be2: Registrering, personlighedstest og testresultater er gratis

Priser for ubegrænset kommunikation:

 • 12 måneder = 249 kr./måned
 • 6 måneder = 349 kr./måned
 • 3 måneder = 449 kr./måned

Betalingsformer: Kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), Visa/Dankort

    Kort test be2 senior

    Pensionistdating.dk

    socailt samvær-rejsekammerater-kærlighed-venskaber

    Link: www.pensionistdating.dk

    Vores vurdering: 2

    Pensionistdating.dk blev grundlagt i foråret 2015 og er på vej til at blive en af de mest populære seniordating-portaler i Danmark. Knapt 700 danskere og ønsker ikke at tilbringe den sidste del af livet alene og har allerede taget imod tilbuddet fra Pensionistdating.dk.

    Pensionistdating.dk vil ikke kun fungere som singleformidling, men også som generelt mødested for alle singler fra 50 og op. For hvem har ikke oplevet pludselige ændringer i livet, der gør, at man bliver nødt til at gå nye veje. Derfor er der på Pensionistdating også fokus på fælles aktiviteter. I ét forum kan du skrive med andre singler og planlægge møder. Brugerne kan få nye oplysninger om dating i bloggen. Desuden er designet og funktionerne meget enkle, så også seniorer, der er mindre fortrolige med internettet, kan være med.

    Formidlingsprincip og partnersøgning

    Der er ikke så meget sniksnak, man skal bare søge og kontakte sin potentielle fritidspartner / flirt. Når du har registreret dig, får du et 3-dages premium-medlemskab, så du kan afprøve alle funktionerne i ro og mag. Du udfylder din profil med de data, som ønsker at oplyse, og forsyner din profil med et foto af dig. I søgefunktionen kan du bl.a. angive alder, størrelse og køn og dermed variere søgningen eller forsøge at snakke med andre live i chatten. Efter de tre dage kan du købe et medlemskab på en måned, så du fortsat kan kontakte andre medlemmer. Hvis du har et pensionistkort, får du endda rabat.

    Pensionistdating.dk Priser:

    4 ungen Guldabonnement

    • med pensionistkort = 75 kr.
    • uden pensionistkort = 125 kr.
    Kort test Pensionistdating.dk

    Kommentarer om vores "senior dating i Danmark" anmeldelser:

    Antallet af singler over 50 vokser konstant, hvorfor vi også ser et boom inden for dating 50+. Mange mennesker har på dette tidspunkt i livet allerede været ude for at miste en partner – enten p.g.a. skilsmisse eller dødsfald. Med seniordating er der nu langt flere muligheder for at finde en ny partner – især for singler over 50. Ifølge store, internationale studier er 39% af det samlede antal online dating brugere, som er tilmeldt kendte, internationale senior dating sites som match.com eller be2, nu over 55 år.

    Prøv at gå ind på de senior dating sites, der nævnes her ovenfor. Der vil du finde masser af muligheder for at møde venner, soulmates eller en ny partner!

    Margareta Lund
    har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
    Share!
    +1
    Top