Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

logo-senior-dating

De bedste senior dating sites i Danmark

Dating for seniorer, også kendt som dating 50+, bliver mere og mere populært. Senior Dating sites er for dem, der er oppe i årene, men som stadig føler sig unge indeni! Senior dating er en oplagt og uforpligtende mulighed for dig til at møde masser af andre senior singler og få venner, kontakter og måske en ny kærlighed ... .

Vi har kigget nærmere på de dating sites, som henvender sig specifikt til ældre singler, og har valgt de følgende som de mest seriøse og troværdige sites for dating 50+ eller dating 40+.

NB: lad dig ikke snyde af billedet! Her finder du modne singler på din egen alder (hvis du derimod ønsker at flirte med yngre kvinder, bliver det i en ny sektion).

Senior dating tips:

Større søgeradius!

Eftersom senior dating sites ikke har så mange medlemmer som almindelige dating sites, bør du ikke begrænse din søgen udelukkende til dit eget område.

Designet er ikke det vigtigste på Senior date

Nogle operatører af senior dating sites er ofte selv brugere og ikke professionelle programmører. Men lad ikke sitets udseende skræmme dig væk. Det, der tæller, er indholdet , og det fejler som regel intet.

Senior dating:

De bedste senior datingsider for Danmark

50plusmatch.dk

Dating for aktive mennesker over 50

Link: www.50plusmatch.dk

Vores vurdering: 5

50Plusmatch.dk er en datingside, der er rettet mod ældre singler … Over 25.000 medlemmer er aktive her, og mange af dem søger efter et venskab. Når det er sagt, søger mange også efter kærlighed.

Du kan tale med andre medlemmer i realtid, hvilket gør det meget lettere at holde kontakten. Du kan selvfølgelig også sende en privat besked, når folk er offline! I Things2Share-afdelingen kan du også møde nye mennesker og deltage i diskussioner!

Priser:
 • Du kan oprette en profil, uploade et foto og browse på hele siden helt gratis.
 • Hvis du ønsker at deltage i Things2Share og kommunikere med andre, starter priserne fra 59 kr. / måned.

Kort test 50plusmatch.dk

Singles50

Den eksklusive datingside til singler i den bedste alder

Link: www.singles50.dk

Vores vurdering: 4

Singles50 ønsker at give alle brugere på 50plus en mulighed for at skabe nye bekendtskaber. Her drejer det sig ikke i så høj grad om nye venskaber, snarere om seriøs partnersøgning. Det vil sige, at der ikke er nogen kontaktannoncer, der kan ses af andre medlemmer, i stedet for er der en personlighedstest. På basis af resultaterne fra denne får du passende kontaktforslag.

Dette koncept er blevet modtaget godt i Danmark, så der er allerede 150.000 brugere.

Priser:
 • 12 måneder = 349 kr./måned
 • 6 måneder = 499 kr./måned
 • 3 måneder = 599 kr./måned

Kort test Singles50

40plus.dk

40plus - Dating for de voksne!

Link: www.40plus.dk

Vores vurdering: 3,5

40plus.dk er et seriøst og professionelt lavet site for 40+ generationen med over 40.000 aktive profiler. Gennem diverse kommunikationskanaler, såsom interne e-mails, diskussionsfora, chat eller deltagelse i spændende arrangementer giver 40plus.dk sine brugere mange muligheder for at lære hinanden at kende.

40plus.dk har et moderne, æstetisk design, god navigation og er meget let at betjene.

Det er nemt at registrere sig på 40plus.dk, og det kan gøres på få trin. Matchning (tilpasning af profilen) begrænser sig til enkle basiskriterier, såsom køn, alder, præsentation, geografi og aktivitet. Hovedvægten på 40plus.dk ligger på en beskrivelse i et frit tekstfelt, som skal udfyldes personligt af medlemmerne.

Som gratis medlem på 40plus.dk har du ingen adgang til kommunikationsfunktionerne.

Priser på 40plus.dk:

 • 1 måned = kr. 119
Kort test 40plus.dk

Senior.dk

Dating & mødested for dig over 50

Link: www.senior.dk

Vores vurdering: 3

Senior.dk forsøger at skabe en platform for singler over 50, der prøver at få en ny vinkel på deres dating og sociale liv. Sitet har over 1.000 medlemmer og er især kendt for de forskellige arrangementer, der finder sted, f.eks. vandreture, koncerter, formiddagskaffe osv. Alt med det formål at lære hinanden bedre at kende.

Blandt de andre funktioner på Senior.dk kan du sende og modtage beskeder, så du kan holde kontakten til folk, du synes om, ligesom du kan se, hvem der besøger din profil. Hvis du har et premium-medlemskab, kan du sende beskeder ubegrænset og få besked, hvis nogen viser interesse for din profil.

Priser:
 • Det er gratis at tilmelde sig, oprette en profil og søge efter andre medlemmer.
 • Hvis du vil have fuld adgang og kommunikation, starter priserne for et medlemskab på 69 kr. / måned.

Kort test Senior.dk

be2 senior

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Link: www.be2.dk

Vores vurdering: 3

be2.com blev grundlagt i Tyskland i marts 2004 og udvidede i 2008 til Danmark, hvor det har udviklet sig til et af de største online dating bureauer. I dag har be2.com ca. 28 millioner medlemmer i 37 forskellige lande. Tjenesten er ikke specifikt rettet mod seniorer, men blandt 260.000 registrerede danske singler er mere end 100.000 i aldersgruppen 40+. be2.dk arbejder med en videnskabelig, analytisk model, der bruger psykologiske, antropologiske og sociologiske kriterier til at vurdere kompatibiliteten mellem to personligheder. Afhængig af dine testresultater foreslår be2 dig forskellige kandidater, som passer godt til dig. Du kan også nemt fastlægge alderen på dine potentielle partnere.

Gratis-Service på senior dating side be2: Registrering, personlighedstest og testresultater er gratis

Priser for ubegrænset kommunikation:

 • 12 måneder = 249 kr./måned
 • 6 måneder = 349 kr./måned
 • 3 måneder = 449 kr./måned

Betalingsformer: Kreditkort (Visa, MasterCard, American Express), Visa/Dankort

    Kort test be2 senior

    Pensionistdating.dk

    socailt samvær-rejsekammerater-kærlighed-venskaber

    Link: www.pensionistdating.dk

    Vores vurdering: 2

    Pensionistdating.dk blev grundlagt i foråret 2015 og er på vej til at blive en af de mest populære seniordating-portaler i Danmark. Knapt 700 danskere og ønsker ikke at tilbringe den sidste del af livet alene og har allerede taget imod tilbuddet fra Pensionistdating.dk.

    Pensionistdating.dk vil ikke kun fungere som singleformidling, men også som generelt mødested for alle singler fra 50 og op. For hvem har ikke oplevet pludselige ændringer i livet, der gør, at man bliver nødt til at gå nye veje. Derfor er der på Pensionistdating også fokus på fælles aktiviteter. I ét forum kan du skrive med andre singler og planlægge møder. Brugerne kan få nye oplysninger om dating i bloggen. Desuden er designet og funktionerne meget enkle, så også seniorer, der er mindre fortrolige med internettet, kan være med.

    Formidlingsprincip og partnersøgning

    Der er ikke så meget sniksnak, man skal bare søge og kontakte sin potentielle fritidspartner / flirt. Når du har registreret dig, får du et 3-dages premium-medlemskab, så du kan afprøve alle funktionerne i ro og mag. Du udfylder din profil med de data, som ønsker at oplyse, og forsyner din profil med et foto af dig. I søgefunktionen kan du bl.a. angive alder, størrelse og køn og dermed variere søgningen eller forsøge at snakke med andre live i chatten. Efter de tre dage kan du købe et medlemskab på en måned, så du fortsat kan kontakte andre medlemmer. Hvis du har et pensionistkort, får du endda rabat.

    Pensionistdating.dk Priser:

    4 ungen Guldabonnement

    • med pensionistkort = 75 kr.
    • uden pensionistkort = 125 kr.
    Kort test Pensionistdating.dk

    Kommentarer om vores "senior dating i Danmark" anmeldelser:

    Antallet af singler over 50 vokser konstant, hvorfor vi også ser et boom inden for dating 50+. Mange mennesker har på dette tidspunkt i livet allerede været ude for at miste en partner – enten p.g.a. skilsmisse eller dødsfald. Med seniordating er der nu langt flere muligheder for at finde en ny partner – især for singler over 50. Ifølge store, internationale studier er 39% af det samlede antal online dating brugere, som er tilmeldt kendte, internationale senior dating sites som match.com eller be2, nu over 55 år.

    Prøv at gå ind på de senior dating sites, der nævnes her ovenfor. Der vil du finde masser af muligheder for at møde venner, soulmates eller en ny partner!

    Margareta Lund
    har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
    Share!
    +1
    Top