Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 14. februar 2018

Valentinsdag 2018: Halvdelen af alle over 65 får ikke nok sex

Næsten en tredjedel af den ældre befolkning har haft eller overvejer at have sex på første date, efter de er blevet 65, mens en ud af 10 over 75 siger, at de har haft flere forskellige sexpartnere.

Mere end halvdelen over 65 føler, at de ikke har nok sex, viser en ny undersøgelse, der giver udtryk for, at ældre er mere seksuelt aktive, end folk tror.

Ifølge undersøgelsen har næsten en tredjedel af den ældre befolkning haft sex på første date, efter de er blevet 65, mens en ud af 10 over 75 siger, at de har haft flere forskellige sexpartnere.

Undersøgelsen af mere end 2.000 ældre udført af Independent Age viser også, at internet-dating er en populær måde for ældre til at finde kærligheden med mere end en ud af fire over 65 (29 procent), som er i et forhold, der er startet inden for de seneste 10 år, som siger, at de har fundet deres partner online.

Lucy Harmer, der er Director of Services hos Independent Age, udtaler: "Alder er ingen hindring for et sexliv, og mange ældre mennesker er mere seksuelt aktive, end folk tror. "

Kilde: independent.co.uk

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top