Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 15. januar 2018

Det kan reducere stress at lugte til din partners vasketøj

Efter en lang og stresset dag på arbejde kan det være en stor lettelse af få et kram og et kys af din kæreste. Hvorfor så ikke tage det, der afhjælper din stress, med dig på arbejde til nødstilfælde?

En ny undersøgelse fra universitet i British Columbia har fundet noget nyt, der kan afhjælpe stress – men vi synes ærlig talt, det lyder lidt snusket.

Forskerne havde inviteret 96 par til at deltage i testen. Mændene blev bedt om at tage et brusebad med uparfumeret sæbe og derefter tage en ny hvid T-shirt på i 24 timer. Så blev T-shirtene lagt i fryseren for at indkapsle mandens lugt.

Kvinderne skulle udføre den hårde del af testen. De blev udvalgt tilfældigt til at lugte til en ud af tre T-shirts: deres partners, en fremmed persons T-shirt og en ren T-shirt. Kvinderne vidste ikke, hvilken der tilhørte hvem.

Så kom den stressende del. Kvinderne skulle gennem en jobsamtale foran dommerne samt en matematiktest, hvor de skulle tælle baglæns i intervaller på 17, det hele foran et kamera. Det lyder forfærdeligt (sådan kan du for øvrigt score topkarakterer ved en jobsamtale).

Efter den stressende oplevelse lugtede kvinderne igen til T-shirten, tog derefter et hvil for at blive roligere, mens forskerne udførte nogle tests for at kontrollere deres stressniveau.

Resultatet var, at "de fleste kvinder oplevede en stress-reducerende effekt i forventnings- og hvilefaserne ved at lugte til deres partners T-shirt", udtaler hovedforfatteren Marlise Hofer iht. Men's Health.

Så der kan du bare se: Det kan have en stresslindrende effekt at lugte til sin partners vasketøj. Så undskyld slyngler, der lugter til undertøj i skuffen, fremmede personers tøj er ikke så lindrende, som du tror.

Det er ikke første gang, vi hører om kraften ved din lugt. En ny dating-app benytter sig af feromomer og DNA til at finde det perfekte match til dig, og en dating-app i New York beder folk om at lugte til stinkende T-shirts for at finde deres match.

Kilde: askmen.com

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top