Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 05. december 2017

Veganere er “langt de mest sexede”

Søger du efter kærlighed? Hvis du er veganer, får du mere interesse, viser en ny undersøgelse fra “dating-appen nr. 1” Zoosk.

Firmaet analyserede næsten fire millioner datingprofiler og over 350 mio. første beskeder for at finde ud af, om mad spiller en rolle, når man taler tiltrækning.

Undersøgelsen viste, at “Veganere er langt de mest sexede og får 62 % flere beskeder” end gennemsnittet. På samme måde får du, hvis du skriver, at du er vegetar i din profil, op til 52 % flere beskeder. Iht. Zoosk er dette virkelig imponerende, da antallet af beskeder faktisk faldt med 100 %, hvis du for to år siden nævnte, at du var vegetar. Tiderne har ændret sig inden for online dating!

Undersøgelsen så også på, hvilke fødevarer der var bedst at nævne i en online datingprofil. Guacamole kom som nummer et med en stigning på hele144 % i indkommende beskeder. Interessant nok kom kartofler ind som nummer to med en stigning i beskeder på 101 %. De, der ønskede at pifte deres profil op, kunne konstatere, at hvis man nævnte chokolade, salat, sushi og avocado, steg beskederne med over 90 %.

Men husk at undgå stegt kylling; hvis du skriver det, falder beskederne med 15 %. Desuden mente folk, at buffalo wings eller stegte ribben var det værste man kunne spise på en date. Ikke overraskende mente folk, at jordbær dyppet i chokolade var det bedste.

Kilde: livekindly.co

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top