Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 14. november 2017

Den nye trend: Tindstagramming

Ghosting, stashing, love bombing, hver dag dukker der åbenbart et nyt begreb op inden for online-dating, som vi i starten står helt uforstående overfor. Seneste eksempel? ’’Tindstagramming’’. Her drejer det sig øjensynligt om en ny strategi til online-dating, der skal sikre, at de kvinder eller mænd, man virkelig gerne vil lære at kende, også kan overtales til en date.

Som det er let at gætte, er begrebet ’’Tindstagramming’’ sammensat af de to online-platforme Tinder og Instagram. Tinder gør det nemlig muligt at knytte sin profil til forskellige social-media-platforme. Hertil hører også Instagram. Hvad skal det gøre godt for? Når man swiper en person mod højre, signalerer man, at man gerne vil lære vedkommende at kende, men hvis der ikke kommer nogen interesse tilbage fra den person i form af et match, tages ’’Tindstagramming’’ i brug. Det betyder ikke andet, end at man skriver til denne person på Instagram.

For at være helt ærlig lyder det for os snarere som stalking end som en god strategi til at stifte bekendtskab med en person, som man synes er hot. For denne person lader jo ikke rigtigt til at gengælde vores interesse. Hvorfor skulle vi så fortsætte med at genere vedkommende på Instagram? For os er ’’Tindstagramming’’ altså no-go ved online-dating.

Kilde: viva.tv

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top