Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 04. september 2017

Match.com tilbyder modelmand

En datingside lancerer en pop-up-shop, der sælger 180 cm høje modeller af sine mest eftertragtede ungkarle, komplet med et link til deres datingprofiler.

Datingsiden spurgte 1.000 single-kvinder, hvoraf 73 procent mente, at ridderlighed ikke længere eksisterer, med dates der regelmæssigt kommer for sent, ikke betaler for maden og piller ved deres mobiler i stedet for at snakke.

For at bevise at der stadig er eftertragtede mænd, har Match.com besluttet at lancere pop-up-shoppen for modelmænd, hvor kvinderne kan vælge modeller af potentielle dates. De kan derpå logge på mandens profil for at se, om gnisten er der. Datingsiden har udvalgt syv af sine mest eftertragtede single-mænd og brugt 3D-printere til at skabe modellerne, der bliver solgt i Marylebone i den nordvestlige del af London fra i dag til og med fredag.

Siden har også udgivet et “cheat sheet”, som skal hjælpe mænd til at erobre potentielle dates. I stedet for at komme med chokolade og blomster eller åbne døren og trække stolen ud, som blev anset som gammeldags, var det bedste tip simpelthen at ringe, når du er klar.

Kvinderne vil også have deres dates til at komme til tiden, sikre at de kommer sikkert hjem og slukke for deres mobiler under middagen, ligesom de skal “støtte dem”, hvis de er på slankekur ved ikke konstant at gumle på lækre snacks.

Kilde: thetimes.co.uk

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top