Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 18. august 2017

De største synder i et parforhold

Ignorer ikke din elskede, og træf aldrig vigtige beslutninger alene

Kærlighedens forbandelse og velsignelse. Mennesker, der står hinanden allernærmest, kan også såre hinanden dybt.

Dating-portalen „Elite-Partner“ spurgte i en undersøgelse 4100 personer, hvilken adfærd der genererer dem mest i et parforhold. Her er de syv største synder, som du bør undgå i et parforhold.

Ignorere den anden efter et skænderi (50 procent): Præcis halvdelen af de adspurgte sagde, at dette generer dem mest. Hvis den sårede partner trækker sig og afbryder al kommunikation, belastes et forhold. Det irriterer næsten kvinder og mænd lige meget.

Træffe vigtige beslutninger alene (44 procent): Egenrådige beslutninger er især uønskede blandt kvinderne (48 procent), hvis han f.eks. køber en bil, uden hun ved det. Mænd (40 procent) er lidt mere afslappede, hvad angår egenrådige beslutninger fra hendes side.

Blive højrøstet og råbe under et skænderi (39 procent): Under skænderier kan hverken mænd eller kvinder lide, at det bliver for højrøstet, det gælder også ved overfusninger!

Snakke løs om intime emner og konflikter (25 procent): Det rammer mere end hver fjerde adspurgte mand (28 procent), hvis partneren taler med andre om intime og pikante emner i forholdet. Hos kvinderne er det kun 22 procent.

Ikke svare på beskeder (25 procent): Kvinder lægger stor vægt på (26 procent), at man ikke ignorerer hendes SMS eller Whatsapp-besked, mens det hos mændene er noget lavere med 23 procent. Mænd skal især tage sig i agt, hvis de er sammen med en kvinde under 30. Næsten hver anden bliver såret, hvis deres partner ikke besvarer deres beskeder i løbet af dagen.

Kaste med ting eller smække med døren under et skænderi (23 procent): Sker desværre temmelig hurtigt i vrede, men kvinder (22 procent) og mænd (24 procent) bryder sig ikke særligt meget om det.

Mere tid til hobbyer end til partneren (19 procent): Her viser den store forskel mellem kønnene sig. En fjerdedel af kvinderne (24 procent) føler sig krænket, hvis deres mand foretrækker at tage til fodbold i stedet for at tilbringe tiden med hende. For kun for 13 procent af mændene er en kvindes egen hobby et problem.

Kilde: ElitePartner.de

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top