Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 08. juli 2017

Det ser mænd først efter hos en kvinde

Det er et spørgsmål, som single-kvinder bryder deres hjerne med – hvad ønsker mænd sig egentlig af et forhold?

Men i stedet for et god udseende eller en lækker krop afslørede mændene den topkvalitet, de leder efter hos en kvinde. En ny undersøgelse fra EliteSingles spurgte mænd om, hvad det er, der virker tiltrækkende ved en kvindes online dating-profil. Det viste sig, at det mest attraktive træk var en god humoristisk sans, idet 30 % af dem indrømmede, at ordet ”sjov” vækker deres interesse. Andre egenskaber, der lå i top, var rar (25 %), pålidelig (24 %) og åben (21 %).

Overraskende nok er mænd ikke drevet af sexappeal, som mange måske tror. Kun 15 % sagde, at de fandt ordet “passioneret” attraktivt i kvinders online dating-profiler, mens kun 6 % fandt, at beskrivelsen ”flirtende” var tiltrækkende. Salama Marine, der arbejder som psykolog hos EliteSingles, siger: “Når du sammensætter din dating-profil, skal du bruge ord, der føles naturlige, og som viser, hvem du virkelig er.

“Derfor er ‘sjov’ så attraktivt for mænd.”

“Når man taler om at ‘være sjov’, drejer det sig ikke om at fortælle vittigheder, men derimod om at vise, hvem du selv er, vise at du har det godt med dig selv, og at du ikke gør dig selv til grin, når du er sammen med dem, du elsker.”

Når daten går fra at være online til offline, er mænd meget mere tilbøjelige til at tage imod chancen om at mødes ansigt til ansigt. Data viser, at mænd dobbelt så ofte foreslår at mødes samme dag, som den første samtale finder sted. Mens 23 % af mændene gerne vil mødes i løbet af den samme uge, foretrækker de fleste kvinder (37 %) at vente mere end en måned, til det første personlige møde finder sted.

Men piger, husk – når du er på den vigtige første date, er det en god ide at tage nogle kontanter med. Faktisk siger 39 % af mændene, at de ville føle sig “taknemmelige”, hvis deres date insisterede på at tage regningen. Det sker dobbelt så ofte, at mænd føler sig skyldige, mens kvinder viser sig at være glade og lettede, hvis deres date insisterer på at betale.

James Preece, der er dating-coach og samlivsekspert, siger: “På første date forventer mænd at skulle betale regningen.”

“Det er den bedste måde at starte romantisk, hvis de viser, at de er respektfulde og kan passe på kvinden.”

“På den måde bliver de betragtet som en gentleman, og det er mere sandsynligt, at hun finder ham attraktiv.”

“Men hvis en kvinde ikke i det mindste tilbyder at betale for sig selv, bliver hun muligvis betragtet som en, der bare udnytter hans gavmildhed.”

“Et forhold fungerer kun, hvis begge parter investerer i det (i alle ordets betydninger).

“Så selvom manden tilbyder at betale på første date, bør kvinden måske tilbyde at betale næste gang – for at skabe balance.”

Kilde: Dailystar.co.uk

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top