Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 16. juni 2017

Skandinaviske kvinder har den største sexlyst

Skandinaviske kvinder har den største sexlyst i verden – med de irske kvinder lige efter.

En ny undersøgelse fra VictoriaMilan, der har bedt kvinder fra hele verden om at vurdere deres sexlyst, har konstateret, at kvinder fra Finland (79 %), Sverige (78 %), Danmark (76 %) og Norge (76 %) er mest ivrige efter, at det går hedt for sig på lagenerne.

75 % af kvinderne i disse lande har indrømmet, at de har en stort sexlyst, og over en fjerdedel (26 %) udtalte, at deres sexappetit ligger et godt stykke over gennemsnittet.

De skandinaviske kvinder er så vilde med sex, at svenskerne (39 %) og nordmændene (35 %) nærmest kan betragtes som borderline-nymfomaner iht. undersøgelsen.

De eneste nationaliteter, der kommer i nærheden af deres seksuelle appetit, er de italienske kvinder – 34 % siger, at deres sexlyst ligger over gennemsnittet – og damerne fra Portugal (33 %).

Tyske (71 %), sydafrikanske (70 %), schweiziske (70 %) og australske (71 %) kvinder kunne ikke være mere forskellige, hvad angår kultur og geografi, men de har næsten ens opfattelser af deres sexlyst – ca. syv ud af ti af disse kvinder siger, at de har en stor sexlyst.

Amerikanske kvinder er kendt for deres entusiastiske tilgang til livet, og deres holdning til sex er næsten den samme. 30 % - eller en tredjedel – er besat af sex med en sexlyst over gennemsnittet, mens næsten en fjerdedel af de polske kvinder (24 %) siger det samme.
Franske og hollandske kvinder betragter sig selv på samme måde med kun 21 % fra begge nationaliteter, der ser sig selv som sexmonstre i soveværelset.

Kun 47 % af de tjekkiske kvinder siger, at de har en stor sexlyst, og kun 20 % betragter sig selv som værende mere interesserede end gennemsnittet.

Grundlægger af og CEO hos Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger, at undersøgelsen afslører, at kvinders sexlyst øges på basis af deres levestandard.

Jo mere velstående og behageligt livet er i visse lande, jo mere tid har folk til at nyde sex, tilføjer han.

Kilde: irishmirror.ie

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top