Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 16. maj 2017

Emojis i online dating-profiler

Brug af mange emojis i en online dating-profil kan skræmme potentielle matches væk. Det viser en undersøgelse, der er udført af en studerende ved MacEwan University.

Darcy Raymond, en 26-årig psykologistuderende der blev færdig med studierne i foråret, lavede en undersøgelse af, om brugen af emojis i dating-profiler havde en effekt på den opfattede intelligens.

Eksperimentet omfattede syv profiltyper, som deltagerne skulle vurdere. En af typerne, kontrollen, indeholdt ingen emojis. En anden bestod næsten kun af emojis. I de andre var emojis brugt i begrænset omfang, tilfældigt, til overflod og for at erstatte ord.

Alle 692 heteroseksuelle deltagere fik en tilfældigt udvalgt profil. Deltagerne blev bedt om at vurdere profilejerens karaktertræk, inkl. intelligens, ligesom de blev bedt om at oplyse, i hvor høj grad de var interesserede i at date personen.

Den store taber i konkurrencen var profilen med 14 emojis spredt ud over den korte tekst. Den blev vurderet markant mindre intelligent end kontrolgruppen eller de andre profiltyper.

Mændene og kvinderne havde også en tendens til at være mindre imponerede over profilen, ligesom de var mindre interesserede i at date den pågældende person.

Kilde: edmontonjournal.com

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top