Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 14. april 2017

Sex inden arbejdet

I en ny undersøgelse “Fra soveværelset til kontoret” påstår forskere, at sex inden arbejdet hjælper til at forbedre en persons effektivitet på arbejdet i 24 timer. Samtidig oplever personer, der tager arbejde med hjem, en negativ påvirkning af deres sexliv. Så læg mobiltelefonen fra dig min kære, og kom i seng.

Mere end 150 par (hetero-, homo- og biseksuelle) deltog i en undersøgelse, der blev udført af University of Oregon and Oregon State University. Hver morgen og aften i to uger skulle parrene have sex og melde tilbage, hvordan det påvirkede deres dagligdag.

Forskerne fandt, at personer, der havde sex inden arbejdet, kunne berette om et “mere positivt humør”, som også resulterede i en bedre indsats på arbejdet og større jobtilfredshed.

“Vi jokede med de personer, der var fulde af energi, men det viste sig, at dette er et faktum, og at vi skal være opmærksomme på det,” siger forsker Keith Leavitt. ”Hvis man bevarer et sundt forhold, som omfatter et sundt sexliv, er de ansatte glade og engagerede i deres arbejde, hvilket gavner både de ansatte og det firma, de arbejder for.”

Forskerne mener, at årsagen til, at folk oplevede en bedre arbejdsindsats efter morgensex, kan være, at under sex frigives oxytocin og andre neurokemiske stoffer i hjernen, hvilket kan hjælpe folk til at føle sig mere knyttet til hinanden.

“Sex hjælper vores kroppe til at frigive en cocktail af hormoner og endorfiner som dopamin og oxytocin, der gør os i bedre humør, hjælper os til at slappe af og være mere kærlige over for vores partner,” siger sexolog Isiah McKimmie. ”Sex nedsætter også vores hjerterytme, forbedrer vores immunsystem og hjælper os til at sove bedre.”

Kilde: queerty.com

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top