Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 08. april 2013

Hvem er til sex og hvem er for evigt?

Det er velkendt, at vi har en tendens til at bedømme folk ud fra deres udseende, også selvom vi ikke er så glade for at indrømme det. Online datingsiden PartnerMedNiveau.dk har gennemført en undersøgelse om, hvad mænd tænker på, når de ser på en kvindes hårfarve.

Undersøgelsen viser, at blondinen kommer ind på førstepladsen som den foretrukne date, brunetten betegnes som ”den eneste ene”, den sorthårede som succesrig og god på lagnerne, mens den rødhårede betragtes som en varm affære.

Det var helt tydeligt, hvilke kvindetyper de 137 singlemænd, der deltog i undersøgelsen, tænkte på, selvom de kun fik oplyst kvindernes hårfarve. Det var egenskaber såsom attraktivitet, seksuelle evner og trofasthed, som deltagerne i undersøgelsen bedømte udelukkende ud fra kvindernes hårfarve. Det billede, der tegnede sig, var ikke til at tage fejl af.

Blondinen: Date-favoritten

Det mentale billede af den lyshårede kvinde er det stærkest udprægede med enten top- eller bundkarakterer i næsten alle kategorier. Hun opfattes som en sød, attraktiv, sjov og sexet kvinde. Dog har hun ry for at være let på tråden, og så er hun hverken særlig klog eller succesfuld.

Ikonerne Marylin Monroe og Madonna har ikke levet forgæves.

Brunetten: Den gode pige

Undersøgelsen viser, at brunetten betragtes som både intelligent, trofast og en god veninde, som man kan betro sig, hvis man har sorger og problemer. Hendes evner i sengen er dog ikke noget at råbe hurra for, her kommer hun nemlig ind på en sidsteplads. På trods af dette er det dog hende, mændene betragter som ”den eneste ene”, som de gerne vil dele resten af deres liv med.

Som inkarnationen af Prinsesse Mary eller Hertuginde Catherine.

Den rødhårede: Det kortvarige forhold

Det er ikke mange pæne ord, mændene har til overs for den rødhårede kvinde. Både hvad angår attraktivitet og humor, kommer hun suverænt ind på en sidsteplads. Hun er ikke en type, man hverken dater eller gifter sig med, snarere hende man har en kortvarig affære sammen med.

Geri Halliwell og Sarah ”Fergie” Ferguson burde have det svært på datingmarkedet.

grafik_maend_om_kvinders_haarfarve

Den sorthårede: Den utilnærmelige

Sorthårede kvinder er berømt og berygtede som succesfulde, selvstændige individer. I sengen gælder de som ægte vildkatte, men har mændene behov for en god veninde og forståelse, er det ikke en sorthåret kvinde, de går til.

Ægte femme fatales som Lucy Liu og Demi Moore.

”Generelt må vi fastslå, at en del af de kendte stereotyper bliver bekræftet, og at hårfarven spiller en stor rolle for, hvordan vi opfattes” forklarer PartnerMedNiveaus forholdsekspert Lisa Voigt. ”Men som kvinde har man også mulighed for bevidst at lege med fordommene. Enten med en hårfarvning eller bare ved at afprøve en paryk for en aften.”

 

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top