Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 17. oktober 2012

Dating.dk-rundspørge: Så tit tager kvinden det første skridt

Det er en kendt sag, at det oftest er manden, der tager det første skridt, når mænd og kvinder møder hinanden første gang, hvad enten dette er på arbejdspladsen, til en privat fest eller ude i byen. Men hvordan er billedet så, når det handler om online dating?

En undersøgelse foretaget af Danmarks største datingsite - Dating.dk, viser, at også på nettet er det mændene, der er mest udfarende.  Men faktisk er forskellen ikke så stor. Dating.dk har undersøgt denne påstand og har fundet, at så mange som 31,4 % af alle samtaler var blevet indledt af kvinder.

Medejer og stifter af Dating.dk, Morten Wagner, udtaler i en pressemeddelelse, at han selv blev overrasket over at så mange kvinder på nettet lægger forsigtigheden over bord og tager kontakt. Morten Wagner fra Dating.dk er overbevist om, at dette tal er langt højere end i „det virkelige liv“ . Samtidigt mener han, at det giver det udtryk for, at kvinder er mere modige, når det drejer sig om at tage kontakt på nettet, hvor de ikke på samme måde risikerer at få et direkte afslag.

Et afslag kan oplevelses rigtig hårdt, når du står direkte overfor personen på en bar eller café, mens det ikke opfattes lige så slemt og afvisende online. Jeg tror ikke, at kvinder opfatter det barskt eller pinligt at få et nej på en datingportal, i forhold til når man ser manden direkte i øjnene, udtaler Morten Wagner i pressemeddelelsen.

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top