Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Date: 03. marts 2018

Et godt sexliv kan betale sig på kontoret

Der er massevis af måder, som du kan peppe dit arbejdsliv op på: Sæt planter, der fremmer humøret, forbyd brugen af visse ord, eller sørg for at have det behageligt og hyggeligt. Men du har måske ikke tænkt på, hvordan dine udfoldelser på lagenet påvirker din indsats på jobbet. En undersøgelse i Journal of Management har fundet bevis på, at sex påvirker dit job, mere end du tror.

I to uger har man i undersøgelsen bedt 159 gifte, fuldtidsansatte voksne om at udfylde tre daglige spørgeskemaer morgen, eftermiddag og aften. Spørgsmålene drejede sig om deres seksuelle aktivitet aftenen før og deres nuværende humør og produktivitet på arbejdet.

Resultaterne viste, at dagen efter deltagerne havde haft sex, var de ikke bare i bedre humør (med 5 procent i gennemsnit iht. Tonic), de var også mere tilfredse og engagerede på jobbet. Undersøgelsen viste også en sammenhæng, der støttede det modsatte resultat: Hvis deltagerne var stressede eller kede af det på arbejde, var der mindre sandsynlighed for, at de samme dag havde sex.

Kilde: wellandgood.com

Tips til singler:

Netdating tips
Alle råd vedr. online dating

Lignende emner:

Nyheder om Datingsites

Detaljeret analyse

Danmarks bedste datingsites: medlemmer, profilernes kvalitet…

Datingsites fra A til Z

alfabetisk liste med dating sites

Top