Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

logo-niche-datingsider

Vi har undersøgt:
Niche datingsider

Under denne rubrik præsenterer vi datingsites, der retter sig til specielle målgrupper. Her finder du f.eks. datingsites for ekstra høje, enker, handicappede, udenlandske eller religiøse singler...

Antallet af medlemmer er som regel mindre her. Fordelen er, at man på disse sites allerede fra begyndelsen søger meget mere fokuseret efter sin livspartner - og at det mest er gratis, eftersom operatørerne oftest er ægte idealister.

Anmærkning: Danmark trænger til flere niche datingsites. Hvis du kender nogle: Så fortæl os det!

Dating tips på niche dating sites:

Større søgeradius!

Eftersom niche dating sites ikke har ret mange medlemmer, bør du ikke begrænse din søgen kun til dit eget område.

Designet er ikke det vigtigste!

Nogle operatører af niche dating sites er ofte selv brugere og ikke professionelle programmører. Men lad ikke sitets udseende skræmme dig væk. Det, der tæller, er indholdet , , og det fejler som regel intet.

uploads/images/other/watchlist-special-themes.gif
Specielle dating sider:

Sport Dating

Sportdate.dk

Find en sundere partner

Link: www.sportdate.dk

Vores vurdering: 3,5

SPORTDATE

Det fremgår allerede af navnet, hvad det handler om på sportdate.dk. I december 2010 blev sportdate.dk grundlagt, og den er siden blevet en konstant voksende online partnerbørs for sundhedsbevidste singler med hang til sport, bevægelse og sund kost. Singlerne på siden er selvfølgelig også tilsvarende velbyggede.

Der findes naturligvis også en vurdering af sportdate.dk, som vi ikke vil undlade at fortælle om her. Her skal det først nævnes, at sportdate.dk er godt opbygget. Inden for nogle få minutter er man tilmeldt og kan se sig omkring blandt ca. 200.000 profiler. Vurderingen af sportdate.dk er også meget positiv. Denne side fungerer.

Vores erfaringer med Sportdate

Vores erfaringer med den tyske version af Sportdate er positive. Vores testpersoner kunne alle (!) knytte en seriøs kontakt allerede den første dag. Det er ikke så sært, for i mellemtiden er der kommet mere end 40.000 medlemmer til. De er alle sammen sporty og – nu kommer det – 52 % kvinder.

Priserne på sportdate.dk

Priserne på sportdate.dk er efter vores mening meget moderate. Man skal være guldmedlem for at kunne bruge alle funktioner – blandt andet personlige meddelelser eller chat. Disse findes i tre varianter:

 • 1 måned, 155 kr.
 • 6 måneder, 319 kr.
 • 12 måneder, 405 kr.
Kort test Sportdate.dk

Datingcreatives.com

Dating Blog Creative Network

Link: www.datingcreatives.dk

Vores vurdering: 3,5

Datingreatives.com giver kreative hoveder en platform til udveksling, arbejde og naturligvis også til at mødes, for hvis der er et sted, man finder ligesindede, er det i forbindelse med arbejdet. 1500 internationale medlemmer har allerede meldt sig til Datingcreatives.com.

Det er relativt enkelt at tilmelde sig, og det tager maks. fem minutter. Derefter skal du dog tage dig tid til at udfylde din profil i fem trin, så du kan se dig om på platformen. Det lyder værre, end det er, for de fleste spørgsmål har forskellige svarmuligheder, som du kun skal klikke af. Ellers skal du skrive en fri tekst om dig selv, og for alt dit besvær får du et 3-dages premium-medlemskab gratis. Det kan du selvfølgelig bruge til at se dig omkring på siden, inden du beslutter dig for en forlængelse.

Som allerede nævnt er Datingcreatives.com ikke kun en singleplatform, men også en platform der er beregnet til networking. Du har således adgang til bloggen, hvor alle medlemmer kan offentliggøre indlæg. Desuden kan du præsentere dig selv og din kunst i andre rubrikker, men du kan også holde udkik efter interessante partnere. Hvad enten du planlægger et kunstprojekt eller et kærlighedsforhold.

Priserne på sportdate.dk

 • 1 måned = 19€
 • 3 måneder = 39€
 • 12 måneder = 49€
Kort test Datingcreatives.com
uploads/images/other/watchlist-farmer-dating.gif
Farmer dating:

Dating sider for landbrugere

Farmerdating.dk

Netdating for jer på landet

Link: www.farmerdating.dk

Vores vurdering: 3

På FarmerDating.dk leder singler efter en landmand, de kan forelske sig i. Der er tilmeldt ca. 20.000 medlemmer. Mange af dem er singler fra byen, men der er også nogle få fra landet, som arbejder inden for landbruget, og som søger efter nogen til et seriøst forhold.

Det er nemt at sende beskeder, ligesom du kan bruge et online chatrum, hvor du kan tale med de medlemmer, der er online. Du kan også sende private beskeder, og du kan deltage i debatter med andre medlemmer.

Priser:
 • Det er gratis at oprette en profil og chatte i det online chatrum.
 • Hvis du ønsker VIP-status til fuld kommunikation, starter priserne fra 99 kr. / måned.

Kort test Farmerdating.dk
uploads/images/other/watchlist-special-disabled.gif
Specielle dating sider:

Dating sider for handicap mennesker

Handicap-dating.dk

Link: www.handicap-dating.dk

Vores vurdering: 3

Handicapdating.dk er det største datingsite i Danmark for handicappede. Sitet henvender sig til en bestemt gruppe mennesker, men i layout og design adskiller den sig ikke fra klassiske datingsites. Plus: Man kan straks se, hvem der er online og skrive til dem direkte. Minus: Søgefunktionen. De samme datingprofiler vises flere gange ved søgningen og bliver ikke opdateret.

Du kan bruge Handicapdating.dk gratis i 7 dage  som VIP-medlem, før du bestemmer dig for, om du skal købe et premium-medlemskab.

Priser:

 • 1 måned for 119 kr.
 • 3 måneder for 285 kr. (95 kr. pr. måned)
 • 6 måneder for 449 kr. (74 kr. pr. måned)
 • 12 måneder for 649 kr. (54 kr. pr. måned)

Betaling via bank.

Kort test Handicap-dating.dk
uploads/images/other/watchlist-special-film.jpg
Specielle dating sider:

Photovoting dating sider

Beautifulpeople.dk

Online dating for smukke mennesker

Link: www.beautifulpeople.dk

Vores vurdering: 3

Beautifulpeople, der har over 1 mio. medlemmer, henvender sig til smukke singler i hele verden, heriblandt  i Danmark. Portalen har eksisteret i 10 år og havner tit i mediernes søgelys, f.eks. på grund af planer om at opbygge en udsøgt sædbank… Om du er smuk eller ej, kan medlemmerne stemme om 48 timer i træk.

Priser:

 • Gratis indtil du tager kontakt
 • Derefter kan du flirte 1 måned for ca. 133 kr.

 

Kort test Beautifulpeople.dk
uploads/images/other/watchlist-golf-dating.jpg
Specielle dating sider:

Dating sider for Golf dating

Golfdaters.com

Bringer dig tættere på par...

Link: www.golfdaters.com

Vores vurdering: 3,5

Med mere end 6.000 profiler er Golfdaters den største og mest aktive community omkring temaet „Golf“. Her mødes ikke kun singler, men også par i alle aldre, som søger ligesindede til en fælles hobby.

Det er nemt og hurtigt at oprette en profil på Golfdaters.com, og du får et gratis prøvemedlemskab i 5 dage. Derefter skal du erhverve dig et Guld-medlemskab for at kunne benytte dig af alle funktioner.

Kort test Golfdaters.com
uploads/images/other/watchlist-xl-dating.jpg
Specielle dating sider:

Dating sider for XL-dating

xl-dating.dk

Link: www.xl-dating.dk

Vores vurdering: 3

På dette site er der tusindvis af kontaktannoncer for buttede mennesker. Sitet har mange funktioner, bl.a. fotos og videoer, auktioner, chat og aktiviteter, som arrangeres af brugerne. Basismedlemskab er gratis, for avancerede funktioner skal man betale.

Priser:

 • 1 måned for 119 kr.
 • 3 måneder for 285 kr. (95 kr. pr. måned)
 • 6 måneder for 449 kr. (74 kr. pr. måned)
 • 12 måneder for 649 kr. (54 kr. pr. måned)

Betaling via bank.

Kort test xl-dating.dk

XLpeople.dk

XL står for eXtra Lækker

Link: www.xlpeople.dk

Vores vurdering: 3

Også på dette site drejer det sig om „den store kærlighed“, nemlig om singler der vejer et par kilo over gennemsnittet. Relativt lille udbyder. Basismedlemskab er gratis, for yderligere funktioner (oprette din egen profil offline, skrive beskeder, se besøgende på profil, blive vist som top-profil) skal du erhverve dig en Plus Profil.

Kort test XLpeople.dk
uploads/images/other/watchlist-special-singleparents.gif
Specielle dating sider:

Dating sider for single-forældre

Singleplus.dk

Netwærk for os alene met børn

Link: www.singleplus.dk

Vores vurdering: 3

Singleplus.dk er en slags community/socialt netværk med en stor andel Facebook-fans for aleneforældre med børn. Her kan man træffe ligesindede og diskutere emner af fælles interesse i aktive fora. Her findes også en tætpakket kalender med mange forslag til udflugter, rejser med børn og andre begivenheder, der kunne være interessante for aleneforældre (juleaften, nytårsaften).

Registrering er gratis, og du kan afprøve alle funktioner gratis i 5 dage.

Senere skal du betale et premium-medlemskab.

Priser:

 • 79 kr. for et 30 dages medlemskab
 • 619 kr. for 12 måneder
Kort test Singleplus.dk

Singleparent.dk

Finde andre single-forældre

Link: www.singleparent.dk

Vores vurdering: 3

Singleparent.dk er en god mulighed for single mødre eller single fædre, der af tidsmæssige årsager kun sjældent har lejlighed til at lære nye mennesker at kende. Man kan registrere sig gratis hos Singleparent.dk og benytte sig af mange funktioner såsom chat eller andre former for kommunikation. Efter en vis tid kan der komme noget, du skal betale for.

Priser:

 • 1 måned for 119 kr.
 • 3 måneder for 285 kr. (95 kr. pr. måned)
 • 6 måneder for 449 kr. (74 kr. pr. måned)
 • 12 måneder for 649 kr. (54 kr. pr. måned)

Betaling via bank.

Kort test Singleparent.dk
uploads/images/other/watchlist-special-religion.gif
Specielle datingsider:

Datingsider for religiøse singler

solidlove.com

Shared belief - Shared future

Link: www.solidlove.com

Vores vurdering: 3

Solid.love er en moderne kontaktannonce-portal for kristne i Danmark. Det er et smukt, professionelt opbygget og teknisk fejlfrit datingsite med over 10.000 registrerede singler. Solidlove.dk startede i 2000 under navnet 7e Himmel og har i mellemtiden bredt sig til Sverige og Norge.

Registrering er gratis for alle.

Priser:

 • 99 kr./måned,
 • 249 kr./3 måneder
 • 399 kr./6 måneder

Som nyt VIP-medlem får du den første måned for halv pris.

Kort test solidlove.com

Zawaj.dk

Det første muslimske ægteskabsbureau i Norden

Link: www.zawaj.dk

Vores vurdering: 3

Zawaj.dk er den første muslimske partnerformidling i Skandinavien. Sitet er et godt alternativ for alle muslimer i Danmark, der gerne vil have nye venskaber inden for egen kreds eller finde sig en livsledsager.

Priser på zawaj.dk:

 • 100 kr./måned
 • 1000 kr./måneder
Kort test Zawaj.dk
uploads/images/other/watchlist-special-gay.gif
Specielle dating sider:

Dating sider for homoseksuelle & lesbisk

dk.gay-parship.com

Mød kærligheden i dit liv

Link: www.dk.gay-parship.com

Vores vurdering: 4,5

På gay-PARSHIP drejer det sig om faste forhold mellem homoseksuelle og ikke bare om sjov. Den relativt høje pris regulerer medlemmernes niveau og målsætning.

Som ved hetero-parship er der en omfangsrig videnskabelig personlighedstest – naturligvis en for „guys“ og en for „girls“.

Desuden skal man ikke selv søge aktivt som på et kontaktannonce-site. Derimod får man passende partnerforslag på basis af sine personlige egenskaber og sine ønsker. På denne måde bliver man ikke udsat for konkurrence og forbliver anonym…

Priser:

 • 3 måneder = 399 kr./måned
 • 6 måneder = 249 kr./måned
 • 12 måneder = 199 kr./måned
Kort test dk.gay-parship.com

Boyfriend.dk

Danmarks største online community for homo-, bi- og transseksuelle.

Link: www.boyfriend.dk

Vores vurdering: 3

Med mere end 30.000 registrerede medlemmer hører boyfriend.dk til de største og mest populære dating-websites for homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle i Danmark og udmærker sig ved en medlemsaktivitet, der ligger over gennemsnittet. Det er gratis at oprette en profil på boyfriend.dk.

Det er enkelt at registrere sig, også selvom man ikke har stor erfaring med internettet. Alle profiler bliver tjekket og valideret af medarbejderne hos boyfriend.dk.

Kort test Boyfriend.dk

Kommentarer til bedømmelse af niche dating-sites:

Hvad angår de tidligere beskrevne portaler, så kommer tilbuddene til de voksne fra firmaer, mens alle andre er private initiativer med det formål at yde hjælp til sig selv. Sidstnævnte er derfor gratis, men de førstnævnte er meget professionelle.

Hvis du leder efter en niche dating-portal, der ikke er nævnt her, har vi enten været blinde eller har misset den, eller – mere sandsynligt – så eksisterer den ikke. Vores råd er da at starte din egen niche datingsite!

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top