Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

Casual Dating |Tips til en erotisk date

Casual Dating: Sådan får du succes med casual sex via internettet

Casual Dating er det nye trendbegreb for uforpligtende, erotiske eventyr, som typisk formidles over internettet.

Vi fortæller her, hvordan du finder den Casual Dating portal, der passer til dig, samt hvordan du får hurtig succes uden negative følger.

Bøsserne har allerede gjort det længe; nu følger heteroerne så efter. "Casual Dating" bliver mere og mere udbredt og mere og mere populært. Og det er ikke så sært! Det er en diskret og ukompliceret måde at have masser af uforpligtende sjov på – når man vel at mærke griber det rigtigt an.

Men nu til ordets oprindelse: Casual Dating er egentlig blot sidste trin i en udvikling. Tilbage i begyndelsen talte hele verden om Online Dating. Det drejede sig om personer, der lærte hinanden at kende på internettet for at flirte eller indlede et fast forhold. Der var dog altid et vist antal brugere, der ønskede mere end en flirt, men mindre end et fast forhold. Hvad de ønskede, var at kunne mødes uforpligtende, have sex og derefter skilles igen. Dette koncept blev på et tidspunkt døbt Adult Dating.

Problemet for Adult Dating var, at ponobranchen i højere og højere grad misbrugte dette marked til kommercielle formål. Derfor opstod begrebet Casual Dating som en ny kategori: To mennesker indgår en aftale helt uden financielle interesser, de mødes et givent sted og foretager det, som de på forhånd har aftalt. Hverken mere eller mindre.

Bøsser har kendt til Casual Dating længe. De har endda koder for det. Efter en online aftale hilser de på hinanden i døren. Værten spørger så (hvis han er tiltrukket af sin gæst): "Vil du med ind?". Er svaret "Ja", går begge ind og ... .

Casual Dating: Hvordan finder du det rigtige Casual Dating site

Allerførst gælder det om at finde en egnet portal på internettet – det er nu engang det største mødeforum for Casual Dating kredse. Hvilket Casual Dating site, der så passer bedst til dig, afhænger helt af dig selv: Faktorer som alder, præferencer, anonymitet, social status etc. spiller alle en rolle.

Gå derfor videre og læs vores test af Casual Dating websites, hvor vi har opstillet alle de mest brugte services:

Casual Dating med C-Date DK

Flirtfair DK anmeldelse

 

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top