Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

logo-dating-sider-anmeldelser

Dating sider i Danmark - her er et overblik over de bedste 2018

Vi har undersøgt ca. 300 dating sider for dig, skilt fårene fra bukkene, og nu vil vi i det følgende gerne præsentere de bedste datingsider i Danmark, således at du nemt kan sammenligne dem. Det var ikke en nem beslutning, men vi er endelig nået frem til en konklusion."

Her præsenterer vi Danmarks bedste datingsider, som vi efter grundige tests er kommet frem til: Medlemsstruktur, søgemekanismer, kundesupport, design, mulighed for individuel kreativitet på din profil, priser og gebyrer, etc.

De bedste dating sider i Danmark

Academic Singles

Find uddannede singler i dit nærområde

Vores vurdering: 4

» Academic Singles review

be2.dk

be2 fører dig til dit livs kærlighed!

Vores vurdering: 4

» be2.dk review

C-Date.dk

Mit foretrukne casual datingsite

Vores vurdering: 5

» C-Date.dk review

Dating.dk

kærligheden starter her!

Vores vurdering: 3,5

» Dating.dk review

Firstdate.dk

Träffgaranti hos Skandinaviens populäraste datingsite!

Vores vurdering: 3

» Firstdate.dk review

Flirtfair.dk

Hede engangsknald og sexeventyr

Vores vurdering: 3,5

» Flirtfair.dk review

Match.com

#LoveYourImperfections

Vores vurdering: 5

» Match.com review

Partnermedniveau.dk

For singler med heje forventninger

Vores vurdering: 5

» Partnermedniveau.dk review

The Casual Lounge

Tilmeld dig nu! Hurtigt og gratis!

Vores vurdering: 3,5

» The Casual Lounge review

De bedste datingsider i Danmark - baggrundsinformation:

Vi på Netdating-Eksperter.dk har undersøgt de bedste dating sider i Europa siden 2002, og vi har overvåget og studeret datingmarkedet i Danmark i et stykke tid. Vi har undersøgt mere end 300 datingsider for dig – og det var helt tydeligt, at der ikke var nogen, der var dårlige. For at spare tid, penge og energi for dig offentliggør vi kun de bedste datingsider. Hvorfor skulle vi ulejlige os med at prøve dårlige tilbud?

Over 800.000 singler i Danmark er i gang med partnersøgning online. Og antallet af dating sider er stadigt stigende. Vores tests og undersøgelser viser, at de største datingsider i Danmark nyder stor popularitet blandt de danske singler. Ca. 70 % af alle singler, der søger en partner online, er aktive på de dating sider, vi kårede til testvindere. Du har valget: Datingportaler med personlighedstest som be2 og Partnermedniveau.dk formidler diskret din drømmepartner, eller du kan gå på Match.com & Co. via kontaktannoncer på en ”markedsplads” i din single-jagt. Hvis du derimod søger et diskret, erotisk eventyr, er du bedst hjulpet på casual-datingsiderne som C-date eller Erovie, hvad angår sikkerhed. Kan du ikke bestemme dig for, hvilken online datingportal, der passer dig bedst? Det ikke noget problem – hos Netdating-Eksperter.dk finder du også specielle dating sider, der er tilpasset særlige interesser og ønsker – lige fra online dating for religiøse grupper, senior-dating og singlemøder for enlige forældre, datingsider for seniorer eller singler, der har specielle kropslige egenskaber. Alle de præsenterede datingsider er lette at betjene, de kontrollerer alle singleprofiler manuelt – og du kan roligt afprøve alt gratis!

Hvordan definerer vi ”bedste datingsider”?

Vi vil gerne sammenligne dating sider med et dansested: Det vigtigste er, at forretningen er fyldt op! De bedste datingsider er normalt store og kendte med nye matchende medlemmer i dit område hver dag. Det betyder, at større datingsider vil forøge dine chancer for succes, og dating bliver aldrig kedelig! De bør dog give dig værdi for pengene uden skjulte omkostninger – fra de største datingsider forventer vi prisgennemsigtighed og ingen snyderi skrevet med små bogstaver! (Bemærk: Fornyelse af dit abonnement betragtes ikke som snyd, hvis det står skrevet på den side, hvor du går videre for at tegne abonnement).

Sådan får du mest ud af din datingoplevelse:

Det at finde ”dine” bedste datingsider er kun det første skridt ... Men hvorledes skal du bære dig ad med at skrive din personlige succeshistorie? Kast et blik på forskellige artikler og tips beregnet til begyndere og de mere erfarne inden for online dating:

Top