Logo netdating-eksperter.dk - dating sider anmeldelser

Der Danske Netdating Eksperter

Den bedste sammenligning af singleformidlinger for Danmark 2018

logo-cougar-dating

Cougar dating-portaler i Danmark 2018

Når vi taler cougar dating, drejer det sig om modne kvinder, der mødes med unge mænd, der gerne vil have noget mere erfaring.

Alt sammen naturligvis med et erotisk formål, men nogle par holder dog sammen i længere tid.

Tendensen ”cougar dating” stammer fra USA og er i mellemtiden også kommet hertil, således at vi har kunnet finde nogle gode og passende portaler til cougar-dating til dig, som retter sig mod præcist denne målgruppe.

Tips til fænomenet ”cougar dating”:

 • Hvem er med?
 • Hvad skal man være opmærksom på ved cougar-dating?
 • Hvor kan man finde cougar-dating-partnere?

Bemærkning til mændene:

Vi får rigeligt feedback fra irriterede kvinder, der brokker sig over det meget lave niveau, mændene lægger an på. Hvis du vil score point, skal du mene det alvorligt og henvende dig uden at være påtrængende.

Cougar Dating:

De bedste cougar datingsider for Danmark

C-date cougar

Mit foretrukne casual datingsite

Link: www.c-date.dk/cougar

Vores vurdering: 5

Siden 2008 har C-date været et mødested for alle, der ønsker kultiveret og lejlighedsvis sex. Efter en kometagtig stigning i medlemstallet allerede i de første måneder er der på nuværende tidspunkt tilmeldt mere end 320.000 kvinder og mænd i Danmark. Heraf har 75.000 premium-medlemskab. Med tiden har også erfarne kvinder, de såkaldte cougars, opdaget C-date som platform til at lære yngre mænd at kende. Ifølge C-date ligger andelen af unge mænd under 30 år, der leder efter en ældre kvinde - her taler vi altså cougar-dating - allerede på 25 procent.

Formidlingsproceduren på C-date går ikke alene i dybden, hvad angår den psykologiske del, den sørger også for den seksuelle overensstemmelse.

For cougar-damer er C-date helt gratis, men mindre de ønsker at kontakte par eller andre kvinder. Mænd har muligheden for at se sig gratis om, men de må hverken læse eller skrive på siden.

Priser for ubegrænset kommunikation:

 • 12 måneder = 179 kr./måned
 • 6 måneder = 269 kr./måned
 • 3 måneder = 359 kr./måned
    Kort test C-date cougar

    Victoria Milan cougar

    Link: www.victoriamilan.dk/cougar

    Vores vurdering: 3,5

    Sidespringsportalen VictoriaMilan startede i 2010. Bag foretagenet ligger der en helt enkel ide. Hvis ægteskabet ikke er lykkeligt, eller hvis det fælles liv bliver for kedeligt, så få dig en affære. Denne tankegang er allerede blevet fulgt af 230.000 danske og mænd og kvinder, siden VictoriaMilan blev grundlagt.

    I vores tests har vi konstateret, at flere og flere unge mænd under 30 år søger efter et eventyr med ældre kvinder, de såkaldte ”cougars”. Dermed drager de mere modne damer, de såkaldte ”cougars” også fordel, for efter registreringen kan du frit vælge, hvem du vil kontakte, og du er ikke tvunget til at gennemføre nogle former for tests.

    Hvis du er interesseret i cougar dating på VictoriaMilan, kan du tilmelde dig gratis, oprette en profil og gå på jagt efter en hemmelig flirt. Hvis du ønsker at kontakte andre medlemmer, skal du dog oprette et betalingspligtigt medlemskab.

    Priser for ubegrænset kommunikation:

    • 12 måneder = 179 kr./måned
    • 6 måneder = 269 kr./måned
    • 3 måneder = 359 kr./måned
    Kort test Victoria Milan cougar

    Erovie cougar

    Link: www.erovie.dk/cougar

    Vores vurdering: 3,5

    Hvis du er på jagt efter et eventyr, hvor det også gerne må gå ”hedt” til, er du havnet på det rette sted hos Erovie. Mere end 150.000 danskere har allerede opdaget Erovie, og der kommer flere og flere til. Ifølge vores test vurderer vi, at der kommer stadigt flere unge mænd med en gennemsnitsalder på 33 år til. Derfor er Erovie specielt egnet til modne og elegante cougars, der efter tilmelding kan få tilsendt kontaktprofiler fra ”sexede mænd”. Det bedste har vi gemt til sidst: Søgning og kontakt på Erovie er gratis for kvinder og dermed også for cougars!

    Det er helt gratis for kvinder at læse og skrive mails, dog skal de begrænse sig til at kontakte mænd, da de skal betale for at kontakte kvinder og par.

    Priser for ubegrænset kommunikation for mænd:

    • 12 måneder = 179 kr./måned
    • 6 måneder = 269 kr./måned
    • 3 måneder = 359 kr./måned
    Kort test Erovie cougar

    Dating.dk cougar

    Link: www.dating.dk/cougar

    Vores vurdering: 3

    Mere end 380.000 danske mænd og kvinder er tilmeldt på den største datingside i Danmark. Dette åbner også for nye muligheder for cougars, så du kan lede efter en ung ”legekammerat”. Det kan nemlig fuldt ud betale sig! Ifølge vores aktuelle test er mændenes gennemsnitlige alder 31 år. Du kan desuden ”udstille” dig selv ved at vise mere end 20 profilbilleder af dine fortrin. Desuden kan du se nøjere på en ung mand, inden du kontakter ham.

    Pep din profil op gratis, og søg derpå målrettet i henhold til dine præferencer. Det er først, når du ønsker at skrive til en tilbeder, at du skal oprette et medlemskab.

    Priser for ubegrænset kommunikation:

    • 7 dages +Plusprofil: 19 kr.
    • 10 uger +Plusprofil: 449 kr.
    Kort test Dating.dk cougar

    Tilføjelser til kategorien ”cougar-datingsider 2018”:

    Fænomenet ”cougar dating” stammer – hvordan kan det dog være anderledes – fra USA. Her har man i pressen gennem de seneste år kunnet følge cougar-damer i form af stjerner som Madonna, Demi Moore eller Jennifer Lopez, der alle har fået fat i unge mænd for at vise, at de stadigvæk er helt med fremme. ”Cougar” står for øvrigt i denne forbindelse for ”puma”, men som slang er cougar dating en kvinde, som typisk er et sted mellem 35 og 50 år, og som helt bevidst er på jagt efter en væsentligt yngre mand. Det er naturligvis en gammel nyhed, for vores bedsteforældre vidste allerede, at ”øvelse gør mester”, og at det ikke skader at have en vis erfaring.

    Med denne nye tendens fra Hollywood startede der også en række relevante hjemmesider til cougar-dating, der tilbyder et forum til de unge mænd, der søger en erfaren kvinde, og til de kvinder der er parate til at tage rollen som lærermester – et forum hvor de kan finde hinanden. Det er nok ikke sandsynligt, at de mødes tilfældigt i supermarkedet rundt om hjørnet, og her er internettet lige præcis det værktøj, der er brug for. I Danmark er cougar dating også så småt ved at vinde indpas, det har dog stadig en karakter af niche-dating …

    Vi søger din hjælp:

    Vores test-kategori cougar dating er stadigvæk relativt ny. Hvis du kender andre portaler, som du mener, er værd at anbefale, må du meget gerne maile dine erfaringer til os på: feedback@netdating-eksperter.dk

    Margareta Lund
    har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
    Share!
    +1
    Top